ارائه مدلی برای افزایش ایمنی و کاهش هزینه در پروژه های ساخت و ساز با اولویت بندی چیدمان مناسب کارگاه های ساختمانی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC01_151
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2493
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
چکیده
به دلیل وجود متغیرها و عدم قطعیت، طراحی جانمایی کارگاه ها در یک پروژه عمرانی دارای مشکلاتی مختلفی می باشد . درکشور ایران با توسعه و افزایش پروژه های بزرگ و پیچیده عمرانی، نیاز به طراحی جانمایی سایت های عمرانی بیش از پیشاحساس می شود. با یک برنامه ریزی صحیح و اصولی و ارائه مدلی به منظور چیدمان مناسب کارگاه های ساختمانی، علاوه بر تامین ایمنی بیشتر عوامل مختلف درگیر در پروژه، می توان هزینه های اجرایی پروژه های عمرانی را تا حد زیادی کاهش داد. دراین تحقیق پس از شناسایی عوامل موثر بر جانمایی وسایل و تجهیزات در کارگاه های ساختمانی طبق نظر کارشناسان و اسنادموجود، با استفاده از روش تحلیلTopsisبه ارزیابی و اولویت بندی آنها پرداخته می شود و بر این اساس مدلی برای جانمایی تجهیزات در کارگاهها ارائه می گردد تا مشکلات ناشی از افزایش هزینه، زمان و کاهش ایمنی در کارگاه ها به حدا قل ممکن برسد. بر اساس نتایج حاصل از میان عوامل و معیارهای اصلی کیفیت و شرایط محیطی در رتبه های اول و دوم و زمان وهزینه در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. همچنین با تحلیل زیرمعیارها، نوع اجرا و تجهیز کارگاه، ایمنی، مسیر دسترسی به کارگاه و سایت، برنامه ریزی پروژه و بودجه کلی به ترتیب در اولویت های مهندسین عمران برای موفقیت هرچه بیشتر پروژه های عمرانی قرار دارندکلیدواژه ها
ایمنی ساخت، مدیریت پروژه، روشTopsis , و چیدمان کارگاهمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.