مدیریت پروژه های عمرانی در کاهش هزینه و زمان با اولویت بندی چیدمان مناسب کارگاه های ساختمانی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC01_149
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3716
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
چکیده
با پیشرفت و توسعه روزافزون صنعت، امکانات و تجهیزات بیشتری برای صنعت ساخت و ساز و کارهای عمرانی ابداع و ساخته شده است که در نتیجه این امکانات و تجهیزات پیشرفته، امکان اجرای پروژه های بزرگ و پیچی ده تر عمران ی فراهم گردی دهاست. از سوی دیگر با بزرگتر و پیچیده تر شدن پروژه های عمرانی، نیاز به حفظ ایمنی و محیط زیست و ی افتن روش ها یی به منظور کاهش حوادث در کارگاه های ساختمانی بیش از پیش احساس می شود . با یک برنامه ریزی صحیح و اصولی برای چیدمان مناسب کارگاه های ساختمانی، علاوه بر تامین ایمنی بیشتر عوامل مختلف درگیر در پروژه، می توان هزینه های اجرایی را توام با حفظ محیط زیست تا حد زیادی کاهش داد. در این پژوهش با استفاده از روش تحلیلTopsis به ارزیابی واولویت بندی جانمایی وسایل و تجهیزات بر اساس معیارهای زمان، محیط و هزینه در کارگاههای ساختمانی پرداخته می شود تا مشکلات ناشی از آن به حداقل ممکن برسد. بر اساس آنالیزها، معیارهای محیط، هزینه و زمان به ترتیب در اولویت قرار گرفته اند و باید در پروژه هایی که بر اساس این عوامل، تجهیز کارگاه انجام می شود، عوامل ایمنی، راه دسترسی، برنامه ریزی پروژه، بودجه کل، محل پروژه و زمان کار در اولویت های اصلی قرار گیرند تا تجهیز کارگاه در انجام پروژه سودمند واقع شودکلیدواژه ها
ایمنی ساخت، مدیریت پروژه , Topsis , و تجهیز کارگاهمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.