تاثیر مدیریت رابطه بر عملکرد پروژه در ساخت و ساز
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ACUC01_100
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 936
نویسندگان
دانشجویی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت دانشگاه آزاد کرمان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه بیرجند
چکیده
پروژه های ساختمانی اغلب از عملکرد ضعیف از نظر تاخیرات زمانی، سر ریزهای هزینه و کمبود ها / نقائص کیفیت رنج می برند. غالبا دلایل عملکرد ضعیف مورد بررسی قرار گرفته اند. با این وجود، تحقیقات کمی به بررسی تاثیر روابطزنجیره تامین بر روی عملکرد پروژه در ساخت و سازها پرداخته اند. به منظور پر کردن این فاصله و شکاف ، یک تحقیق پیمایشی پرسشنامه برای تحقیق درمورد ویژگی های خاص روابط زنجیره تامین در ساخت و ساز ها و ارزیابی تاثیر آن ها بر عملکرد پروژه در صنعت ساختمان سازی اجرا شد. در این تحقیق، رابطه تامین زنجیره توسط شاخصهای کلیدی در ده زمینه توصیف می شود.: اهداف متقابل، تقسیم سود و ضرر، اعتماد، فرهنگ بدون سرزنش، ارتباط،کار مشترک، حل مشکل، تخصیص خطر، ارزیابی عملکرد و بهبود مستمر. بررسی ها و تحلیل های انجام شده نشان می دهد که تیرگی و خراب شدن رابطه بین شرکای پروژه می تواند احتمال عملکرد ضعیف را افزایش دهد. بهبود برخی از جنبه های رابطه می تواند باعث کاهش چشمگیر عملکرد ضعیف شود. اتخاذ رویه شریک شدن و همکاری زنجیره تامین به حل مشکلات عملکرد کمک می کند مشکلاتی که درآن همکاری طولانی مدت نسبت به همکاری کوتاه مدت برای بهبود عملکرد مناسب تر و موثر تر است. علاوه بر تحقیق پیمایشی پرسشنامه، با تعدادی از کارشناسان صنعتی مصاحبه می شود تا دید عمیقتری نسبت به تاثیر مدیریت رابطه بر عملکرد پروژه به دست آیدکلیدواژه ها
زنجیره تامین؛ مدیریت رابطه؛ پروژه ساخت و ساز؛ تاخیر زمانی؛ سر ریز هزینه،کمبودکیفیتمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.