بررسی اصول و مبانی منشور شهر اموزنده با نگاه به تجربه جهانی شهر گوادالا خارا مکزیک

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس تخصصی معماری و شهرسازی ایران
  • کد COI اختصاصی: AAUC01_245
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 919
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید کاووسی

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه آزاد مشهد

چکیده

شهر پدیده ای چند بعدی است که می تواند با توجه به تاکیید بر یکی از ابعاد نقش خاصی را به خود بگیرد و با ان تعریف شود. شهرها نقش محوری در ساخت و تجربه فرهنگ های روزمره بازی می کنند. شهر به عنوان یک علت به مثابه فضایی که کنش های جامعه شهری در ان شکل می گیرد، در بروز و شکل گیری منش های فرهنگی خاص نقش دارد و به عنوان یک معلول در نتیجه بروز و فراگیر شدن فرهنگ و با منشی خاص در جامعه دستخوش تحولات انعکاسی می شود. در درون فضای شهری است که معانی فردی و جمعی شکل می گیرند و یا شکل خود را از دست می دهند و هویت های تعریف می شوند.شهر گفتمانی است و این گفتمان در حقیقت یک زبان است . بدون تردید یکی از ابزارجامعه بشری برای پرورش و بسط فرهنگ، آموزش است. که خود زائیده رشد تمدن و فرهنگ بشربوده. با توجه به سرعت بالای تغییرات در جامعه شهری ، قزونی ورودی های مختلف در عرصه های مختلف در وجوه گوناگون زندگی شهرنشینان نیاز به آموزش ، نیازی بلا انقطاع و یکی از نیازهای اساسی جامعه مدرن توصیف می شود. ارتباط اموزش آموزه و فضای آموزش دهنده ارتباطی چند وجهی است. یکی عامل تغییر دیگری می شود. آموزه ای جدید نیاز به آموزش خاص دارد و نیازمند بستری مناسب برای آن آموزش است. شهر همزمان بستر، محمل و محتوای آموزش است. گوادالاخارا پایتخت ایالت مکزیک جالیسکو و یکی از مهم ترین قطب های فرهنگی، صنعتی و اقتصادی در این کشور است. ایجاد مسیر فعال تفریحی در واقع نوعی اقدام با هدف ایجاد بستر لازم در خصوص ورزش، رفاه اجتماعی، پیشرفت جامعه و کیفیت زندگی در شهر با افتتاح 21.5 کیلومتر پارک خطی (طولانی ترین پارک در شهر) است که در یکشنبه هر هفته به مدت 6 ساعت است مردم و شهروندان اقدام به راهپیمایی می کنند.

کلیدواژه ها

شهر، آموزش ، مسیر فعال تفریحی گوادالاخارا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.