شبکهعصبی با ضرایبوزنی تصحیحشده برای پیشبینی بارکمانشی جانبی-پیچشی تیر لانه زنبوری با بازشو سینوسی شکل تحت بارگسترده

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس ملی مهندسی عمران و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: NCCEE01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 584
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی دلنواز

استادیار و عضو هیات علمی دانشکده عمران و نقشه برداری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مهدی براتی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه موسسه آموزش عالی کوثر

چکیده

استفاده از انواع شکلهای بازشو در جان تیرها )ششضلعی ، دایرهایی ، مربعی و ...( منجر به افزایش مماناینرسی مقطع و در نتیجه افزایش سختی جان در طول تیر می- گردد و همچنین مصالحمصرفی در تیر کاهش مییابد که منجر به اقتصادیتر شدن طرح میگردد. با توجه به اینکه نحوه بارگذاری، متمرکز و گسترده،انواع شکلهای بازشو در جانتیر و همچنین شرایط انتهایی و منشوری و غیرمنشوری بودن مقطع در نحوهی توزیع تنش در جانتیر موثر هستند. لذا استفاده از جانباز با بازشوهای سینوسی شکل علاوه بر ایجادفضای خالی بزرگتر در جان تیر درمقایسه با شکلهای استاندارد، سبب توزیع مناسبتر تنش در جان و جلوگیری از ایجاد تمرکزتنش در لبههای بازشوها میشود که به نوعی از نقاطضعف تیرهای لانهزنبوری با بازشوهای منظم ششضلعی و غیره میباشد؛ که در این مقاله بار کمانش جانبی - پیچشی تیر با بازشو سینوسی شکل و مقطع منشوری تحت بارگستردهمورد بررسی قرار گرفته است که با استفاده از یک مدل شبکهعصبی مناسب بار کمانشی ارائه گردید؛ که در شبکهعصبی مورد نظر، مشخصات هندسی به عنوان دادههای ورودیشبکه و مقادیر ویژه کمانشی بدست آمده از تحلیل عددی در آباکوس، بهعنوان دادههای هدف مورد استفاده قرار گرفت و از قبل بصورت مقادیر بدون بعد و کوچکتر از یک نیز همپایه گردیده بودند و مقادیر وزنی بصورت ماتریسهای عددی حاصل گردید؛ که پیشبینی بار کمانشی تیر با داشتن مشخصات هندسی و روابط مربوطه با استفاده از این ماتریس ها، میسر میگردد

کلیدواژه ها

مدلسازی در آباکوس، تیر لانهزنبوری، بازشوهای سینوسی شکل، شبکهعصبی، نرمافزار متلب، کمانشجانبی-پیچشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.