بررسی راه های توسعه ی گردشگری روستایی (با مطالعه ی موردی روستاهای کشانی واشتران در استان همدان، شهرستان تویسرکان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_679
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 706
نویسندگان
دکتری معماری، دانشگاه تربیت مدرس
دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
چکیده
روستاها به دلیل این که کمتر دستخوش تغییر و تحول بوده اند ونیز به خاطر فضای بی آلایش وصمیمی خود همواره جلوه ی زیبایی و عظمت خالق هستی بوده و هستند و به همین علت مورد توجه مردمی غیر از اهالی خود می باشند. امروزه گردشگری روستایی از بخش های مهم در فعالیت های اقتصادی به شمار می رود و همواره از دیدگاه های گوناگون مورد توجه قرار می گیرد. و نیز با توجه به این که روستاها به منزله فضای حیاتی تعداد بسیاری از انسان ها به ویژه در جوامع درحال توسعه که با انبوهی از مشکلات، محدودیت ها و کمبود منابع و سرمایه روبه رو هستند، به منظور جوابگویی به تامین نیازها و همچنین ارتقای سطح و کیفیت زندگی، اشتغال و بهبود وضعیت اقتصادی اجتماعی ساکنان این سکونتگاه ها در گذر زمان نیازمند رشد و توسعه هستند. بنابراین گردشگری یکی از راه های توسعه روستایی پایدار می باشد. این تحقیق یک مطالعه تحلیلی _ توصیفی است که جمع آوری اطلاعات آن با رویکرد پیمایش انجام گردیده و داده ها با کمک پرسشنامه و مصاحبه جمع آوری شده است . به این منظور با استفاده از روش پیمایش، مطالعات میدانی و تعیین نقاط قوت و ضعف، به ارائه استراتژی و راهبرد در جهت توسعه ی گردشگری در SWOT فرصتها و تهدیدها پرداخته است . تجزیه و تحلیل های تجربی در منطقه مطالعه شده نشان می دهد که آستانه ی آسیب پذیری نقا ط روستایی به علت گردشگرپذیر بودن بسیار بالاست و نیازمند بازنگری و ارائه سیاست های مناسب در جهت رفع محدودیت ها و استفاده از مزیت های نسبی موجود می باشد.کلیدواژه ها
گردشگری روستایی ، توسعه ی روستایی ، گردشگری مطبوع ، روستاهای کشانی و اشترانمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهکارهای مقاومسازی سازه های شهری در برابر زلزله و فرونشست زمین
- راهکارهای نوین برای کاهش هزینههای اجرایی و افزایش کارایی در شهرداری ها
- مدیریت و بهروزرسانی بانک های اطلاعات مکانی شهری با GIS در شهرداریها
- پایش سلامت پلها و سازه های شهری با سنسورهای IoT
- کاربرد زنجیره ارزش مکانی در شناسایی و اولویت بندی فرصت های سرمایه گذاری شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.