مصالح سبز و کاربرد آن در جهت کاهش مصرف انرژی و میزان آلایندگی محیط زیست (نمونه های موردی : ساختمان فدرال سانفرانسیسکو و مرکز بین المللی هیفر در آمریکا)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_674
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4213
نویسندگان
کارشناسی ارشد معماری
چکیده
مصالح ، تکنولوژی و معماری از ابتدای ساختمان سازی دارای رابطه ای تنگاتنگ با یکدیگر بوده اند و از یکدیگر تبعیت می نمایند و می توان گفت این ارتباط تقریبا جدایی ناپذیر است. مصالح به تنهایی وسیله تکمیل ساختمان است و عملکرد ساختمان نیازمند تکنولوژی می باشد. تکنولوژی ها و مصالح ساخت و سپس اداره ساختمان تاثیر نامناسبی بر محیط طبیعی در مقایسه با نقش آن در اقتصاد دارد. معماران باید بر استفاده از مصالح و تکنولوژی های بادوام ، نیازمند نگهداری کمتر ، قابل استفاده مجدد و اقتصادی تمرکز داشته باشند. مصالح و تکنولوژی باید شامل المانهایی با کمترین انتشار آلودگی باشند و به عبارت بهتر در زمان انتخاب مصالح باید سه ویژگی مهم دوام ، نگهداری و قابلیت دسترسی منطقه ای در نظر گرفته شوند. در این مقاله ساختمان فدرال سانفرانسیسکو و همچنین ساختمان مرکز بین المللی هیفر به عنوان نمایندگانی از ساختمانهای با مصالح و تکنولوژی سبز و در جهت کاهش آلایندگی محیط مورد بررسی قرار می گیرند. در بررسی این ساختمانها و نمونه های مشابه در می یابیم که تکنولوژی اس تفاده از این نوع مصالح ، روش های به کارگیری آنها و همچنین بازدهی اقتصادی این قبیل ساختمانها ، در فرآیند ساخت و ساز داخل کشور به راحتی قابل حصول و دسترسی می باشد و در بعد ملی هزینه استفاده از این نوع مصالح با توجه به مباحث مرتبط با انرژی و آلایندگی محیط و همچنین ساخت و ساز پایدار بسیار ناچیز است.کلیدواژه ها
مصالح سبز ، تکنولوژی سبز ، آلایندگی محیط ، فرآیند ساختمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.