مولفه های افزایش امنیت در شهر بر پایه طراحی محیطی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_638
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 714
نویسندگان
پژوهشگر دوره دکتری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفرش
چکیده
جرم یکی از مسایل اصلی تهدید کننده کیفیت زندگی شهری می باشد به همین دلیل افراد از مکانهایی که توأم با خطر شخصی و جانی استدوری می جویند. فضای شهری مناسب تا حد زیادی تامین کننده امنیت به عنوان نیاز اساسی انسان است و فضای شهری نامناسب از بین برنده آن زمینه ساز انواع آسیب ها و معضلات اجتماعی می باشد. فضاهای نامناسب شهری، فضاهای بیدفاع، محله های ناامن، کانونهای پرتراکم با نظارت کم و مکان هایی با کاربری های خاص از عوانل تهدید کننده امنیت شهری و اجتماعی بشمار می روند . نظم و امنیت از نیازهای اولیه و حیاتی مهم شهروندان در شهر می باشد و در واقع اساس زندگی شهری بر این دو محور قرار دارد. برخی از فضاهای شهری هستند که زمینه را برای بر هم خوردن نظم و امنیت فراهم می کنند به طوری که این امر نشان میدهد فضا و جرم رابطه ای نزدیک با هم دارند. این مقاله در پی آن است که به شناخت فضاهای مناسب و نامناسب شهری بپردازد و به دنبال آن افزایش امنیت را بر پایه پیشگیری جرم از طریق طراحی محیطی تشریح نماید. همچنین در پایان بواسطه مولفه های پیشگیری جرم از طریق طراحی محیطی پیشنهاداتی به جهت کاهش جرم و افزایش امنیت ارائه دهد.کلیدواژه ها
امنیت ، شهر ، پیشگیری از جرم ، امنیت محیطیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.