کنکاشی بر معماری صخره ای کندوان و همسازی با اقلیم و ویژگیهای فرهنگی منطقه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_497
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 902
نویسندگان
دانشجوی رشته شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز
چکیده
در این مقاله با توجه به ویژگیهای اقلیمی منطقه کندوان و نیز ویژگیهای فرهنگی ساکنان بومی روستا به بررسی همسازی نوع معماری موجود در روستای صخره ای کندوان با تنوع اقلیمی و فرهنگی و مذهبی ساکنان آن پرداخته شده است.روش تحقیق از نوع تحلیلی - توصیفی ا ست . در جمع آوری داده ها از روش اسنادی و میدانی استفاده شده است .تلاش این تحقیق بر اساس رسیدن به یک پاسخ مناسب بر این دو سئوال می باشد که 1- آیا بین اقلیم منطقه کندوان و نوع معماری صخره ای روستای کندوان ارتباط معنا داری وجود دارد یا خیر ؟ 2- آیا با ویژگهای فرهنگی و اجتماعی ساکنان بومی روستا با نوع معماری صخره ای روستای کندوان ارتباطی معنا داری وجود دارد یا خیر ؟ شاخصهای تحقیق شامل متغیر های اقلیمی شامل ارتفاع از سطح دریا ، عرض جغرافیایی ، دمای هوا ، رطوبت ، باد، جهت تابش نور خورشید و غیره می باشد و نیز شاخص فرهنگی آن متغیرهای مذهبی و قومی را در بر گرفته است.که در پایان با اثبات این فرضیه که با نوع اقلیم منطقه و ساختار مذهبی و فرهنگی ساکنان روستا در ایجاد معماری صخره ای رابطه تنگاتنگی موجود بوده است به لزوم توجه هر چه بیشتر به حفظ این معماری منحصر به فرد و گریز از هر نوع بی برنامه گی در ارتباط با نوع معماری معاصر آن تاکید شده است.کلیدواژه ها
روستای کندوان ، معماری صخره ای ، کرانهای مخروطی ، همسازی اقلیمی ، آذربایجان شرقیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.