پارک آبی روباز در نقاط سردسیرکشور
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_439
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 661
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی معماری، دانشگاه نبی اکرم تبریز
دکتری معماری، استاد یار موسسه عالی نبی اکرم (ص) تبریز
دانشجوی کارشناسی معماری، موسسه عالی نبی اکرم (ص) تبریز
چکیده
در دنیای امروزی، صنعت توریسم ، نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی شهرها دارد . و یکی از پر رونق ترین فعالیتهای انسانها در سده بیست و یکم به شمار میرود. صنعت گردشگری و توریسم ، پس از صنعت نفت و خودروسازی ، مهمترین صنعت ایران است که در جنبه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نقشی سازنده ای دارد. و بی توحهی به مبحث پایداری و اکوتوریست ، منجر شده که گردشگری مبتنی بر فصل بهار و تابستان باشد و به خصوص در مناطق سردسیری همچون شهر تبریز، که درشش ماهه دوم سال چندان رونقی در حوزه گردشگری نداشته باشیم. وبا توجه به این که ، یکی از آیتم های اکوتوریست ، تفریح و سرگرمی می باشد، هر کشوری سعی دارد با به وجود آوردن امکانات رفاهی و تفریحی در نقاطی از شهرهایش ، از مزایای اقتصادی صنعت گردشگری بهره وافری ببرد. پارکهای آبی روباز می توانند یکی از عوامل جذب توریست و اشتغالزایی در شهرهای هر کشوری باشند . با اینکه در مناطق سردسیری ، همچون شهر تبریز به دلیل برودت و سرمای هوا ، ما تا به حال شاهد مکان های تفریحی ، نظیر پارک آبی رو باز نبوده ایم ، ولی با ایده ای که حقیر،ارائه خواهم داد میتوانیم در فصل زمستان نیز از این موهبت طبیعی استفاده کنیم . اگرچه پارک های آبی سرپوشیده متفاوتی در شهر تبریز ساخته شده است .اما جا دارد روی این پارکهای آبی کار شده و نه تنها در فصل بهار وتابستان ، بلکه در فصل زمستان نیز ، به عنوان یک پارک بزرگ آبی جهت تفریح و سرگرمی گردشگران و بازدید کنندگان مورد استفاده قرارگیرد.و میتوان با اضافه کردن امکاناتی ، نظیر پیستهای اسکی، پیست های قایقرانی ، دریاچههای آبگرم مصنوعی و طبیعی و... جهت استفاده در فصل زمستان نیزبه بهترین و مطمئنترین وجه , منبع اشتغالزایی برای ساکنان شهر های سردسیر کشور بوجود آورد. در این مقاله سعی میشود ، با ایجاد راه کارها وتمهیدات لازم ، در جهت تحقق بخشیدن به این امر مهم ، قدمهای هر چند کوچکی برداشته شود.کلیدواژه ها
پارک آبی ، صنعت گردشگری ، توسعه اقتصادی ، مناطق سردسیرمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.