درس آموخته هایی از کاربرد مدیریت کیفیت در پروژه های عمرانی (نمونه موردی: فازهای 15 و 56 ،پارس جنوبی)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
  • کد COI اختصاصی: ICOHACC01_343
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1844
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نوید یعقوب زاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان، گروه معماری، گرگان، ایران

صاحبه ایزدپناه

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحدگرگان، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد گرگان، ایران

هادی ایزدپناه

کارشناس مهندسی عمران، مجری پروژه های ساختمانی و صنعتی

سعید ایزدپناه

دانشکده عمران، مرکزآق قلا ، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد آق قلا ، ایران

چکیده

توجه به مدیریت کیفیت شامل برنامه ریزی کیفیت، تضمین وکنترل کیفیت از جمله الزامات در پروژه های صنعتی می باشد. صنعت ساختمان نیز از این مقوله جدا نیست لذا عدم توجه و فرهنگ سازی سیستم های نظارت، ارزیابی و کنترل می تواند سبب هدر رفت سرمایه و فرصت و کاهش سودآوری اقتصادی شود، لذا هدف از تحقیق حاضر بررسی مفهوم مدیریت کیفیت و کاربرد سیستم کنترل و تضمین کیفیت و بررسی نمونه موردی در سیستم دیسیپلین های پالایشگاهی و بطور اخص در سیستم لوله کشی پالایشگاه میباشد. در سیستم های پایپینگ پالایشگاه، مدیریت کنترل و تضمین کیفیت دارای شاخه های متعددی به سبب دقت طراحی و اجرا می باشد واز سه بخش ناظر هماهنگ کننده کنترل وتضمین کیفیت، کنترل وتضمین کیفیت خطوط لوله کشی، و کنترل وتضمین کیفیت رنگ آمیزی و عایق کاری سرد وگرم سیستم های لوله کشی پالایشگاه و تعداد بسیاری زیر بخش تشکیل می شود.دراین تحقیق از روش بیان توصیفی، مطالعات کتابخانه ای برای تبیین درس آموخته هایی از پروژه های ملی کشور ایران در پارس جنوبی استفاده شده است. با توجه به آنکه کنترل کیفیت فرآیندی مستمر و تضمین کیفیت در جهت رضایتمندی ذینفعان پروژه می باشد؛ به عنوان یکی از نتایج مهم، دیده میشود که تضمین کیفیت بیشتر دربخش طراحی مهندسی و کنترل کیفیت دراجرا مطرح می باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت کیفیت ، تضمین کیفیت ، کنترل کیفیت ، پالایشگاه ، پارس جنوبی ، پروژه عمرانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.