بررسی ظرفیت فشاری و کششی بتن مسلح شده با ریز مسلح کننده فولادی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
  • کد COI اختصاصی: ICOHACC01_305
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 523
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر بهرامی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر

محمدرضا حبیبی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

چکیده

یکی از هدف های محققان افزایش مقاومت و اصلاح رفتار بتن برای ایجاد قابلیت کاربرد در بارگذاریهای ویژه می باشد. امروزه مزایای استفاده از بتن های با مقاومت بالا آشکار شده است و کار بر روی رفع معایب آنها ادامه دارد. در این مقاله مکانیزم شکست بتن نرمال، بتن با مقاومت بالا و بتن الیافی با مقاومت بالا مقایسه شده است. با اینکه بتن با مقاومت بالا با بار بسیار بیشتری نسبت به بتن نرمال دچار شکست میشود اما مطالعه منحنی تنش کرنش آن نشان میدهد که شاخه نزولی این منحنی تقریباً عمودی است و نرم شدنی کرنش قابل توجهی در آن دیده نمیشود که نتیجه آن شکستهای بسیار ترد و انفجاری در سازه است. مطالعات نشان میدهد که افزودن الیافهای مختلف با اینکه در رفتار بتن با مقاومت بالا، قبل از رسیدن به تنش حداکثر تاثیر چندانی ندارد اما رفتار پس از ترک خوردگی را بشدت تغییر میدهد. بتن الیافی دارای عملکرد دینامیکی خوبی می باشد که از جمله میتوان به مقاومت بالا در مقابل احتراق و نفوذ اشاره کرد. ارتباط پارامترهای اصلی با تغییرشکل و میزان الیاف نیز بررسی و ارائه شده است. نتایج نشان میدهد که هم میزان حجم الیاف وهم نرخ کرنش بارگذاری تاثیر بسیار زیادی بر مقاومت دارند .پژوهش حاضر به بررسی مقاومت فشاری بتن مسلح به الیاف فولادی با در نظر گرفتن شکلهای مختلف الیاف می پردازد. الیاف مصرفی از جنس فولاد بوده و به میزان 1% حجم بتن مورد استفاده قرار گرفته است. نمونه های مورد استفاده در ابعاد 150×150×300 میلیمتر و 150×150×150 میلیمتر میباشند.

کلیدواژه ها

بتن الیافی ، مقاومت فشاری ، الیاف فولادی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.