بررسی ظرفیت متاکائولن و پودر سنگ آهک در پایدارسازی مخلوط های بتن خودتراکم
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_230
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 726
نویسندگان
استادیار، رئیس موسسه آموزش عالی طبری بابل،
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت موسسه آموزش عالی طبری بابل
چکیده
روشهای نوین اجرای سازه ها و گاهی ضرورتهای اجرا، منجر به رویکرد مهندسین به استفاده از بتن خودتراکم شده است. مواد پودری مورد استفاده در بتن خودتراکم در مقایسه با سایر انواع بتن بیشتر است، بنابراین تأثیر جنس و عملکرد این مواد بر خواص تازه و سخت شده این بتن حائز اهمیت است. باوجود مزایای زیاد بتن خودتراکم، باید توجه کرد که روانی زیاد این بتن ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی مانند ناپایداری گردد که به معنای ناهمگنی در توزیع مصالح تشکیل دهنده بتن می باشد. درصورتیکه ناپایداری به طور مناسب کنترل نشود، می تواند بر کارایی بتن خودتراکم تازه و نیز، مشخصات مکانیکی و دوام بتن خودتراکم سخت شده تأثیر منفی بگذارد. در بین مواد پودری استفاده شده در این تحقیق، متاکائولن دارای خاصیت پوزولانی بوده و پودر سنگ آهک خنثی می باشد؛ که تأثیر ج ایگزینی آنها بر خواص تازه بتن خودتراکم مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، 9 طرح اختلاط پیش بینی شد. پودرهای استفاده شده به میزان 5، 10، 15 و 20 درصد وزنی جایگزین سیمان شدند و آزمایشهای جریان اسلامپ، قیف V و T50 ، جعبه L و ستون جداشدگی استاتیکی انجام شد. نتایج حاکی از عملکرد مناسبتر متاکائولن بر خواص پایداری بتن خودتراکم و عملکرد ضعیفتر پودر سنگ آهک در حفظ پایداری می باشد . بطور یکه در آزمایش ستون جداشدگی در نسبت جایگزینی 20 درصد، متاکائولن سبب کاهش اندیس جداشدگی به میزان 58/8 درصد شد. درحالیکه جایگزینی پودر سنگ آهک به مقدار 20 درصد، سبب افزایش 29/4 درصدی اندیس جداشدگی گردید.کلیدواژه ها
بتن خودتراکم ، خواص تازه ، پایداری ، مواد پودری ، متاکائولنمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.