مقایسه ی توزیع جابجائی قائم خاک در حاشیه ی گود برداری قائم، در حالات با و بدون میخ گذاری در زمین های خاکی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
  • کد COI اختصاصی: ICOHACC01_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 430
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید ابوالفضل سعیدتاش

دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوتکنیک

چکیده

دراین مقاله به بررسی نحوه ی توزیع جابجایی های قائم در سطح زمین اطراف گودبرداری، در دو حالت با و بدون میخکوبی، که بر اثر گودبرداری و بارهای استاتیکی ناشی از وزن خود تودهی خاک در اطراف گودبرداری به وجود میاید، و روش های آنالیز و طراحی و ساخت دیوارهای میخکوبی شده پرداخته شده است. در این راستا جهت به دست آوردن اطلاعات جامعتر، اقدام به مدلسازی گودبرداری ها با شرایط مختلف خاک کرده ایم و به بررسی تاثیر تغییر مدول الاستیسیته و چسبندگی بر روی نحوهی توزیع جابجایی قائم ایجاد شده در زمین اطراف گودبرداری پرداخته ایم و سعی کرده ایم که ابتدا به بررسی تاثیر پارامتر ذکر شده بر روی مقدار عمق ممکن گودبرداری پرداخته شود و سپس با به دست امدن مقدار گودبرداری که امکان پذیر است، اقدام به مدلسازی گودبرداری با همان عمق و خصوصیات خاک کرده ایم، با این تفاوت که این بار از سیستم میخکوبی خاک در پایدارسازی گود استفاده می کنیم و سپس اقدام به بررسی تاثیر میخکوبی همزمان با تغییر در پارامتر مدوا الاستیسیته و چسبندگی، بر روی جابجایی های افقی ایجاد شده در زمین اطراف گودبرداری میکنیم، البته لازم به ذکر است که جهت مدلسازی از نرم افزار المان محدود Plaxis استفاده شده است. از نمونه نتایج این تحقیق میتوان به این مورد اشاره کرد که مقدار جابجایی قائم در فاصله ی حدود دو برابر عمق گودبرداری در حالت با و بدون میخ تقریبا برابر شده و با شدت تقریبا یکسانی، با افزایش فاصله از لبه ی گود، مقدار جابجایی کاهش می یابد همچنین با افزایش مقدار ضریب الاستسیته، مقدار جابجایی کاهش یافته، ولی تاثیر چندانی بر روی عمق گودبرداری قابل اجرا نمی گذارد.

کلیدواژه ها

میخکوبی خاک ، مدول الاستیسیته ، بیشینه ی جابجایی ، جابجایی نهایی ، Plaxis

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.