دلایل نیاز به پیش ساختگی و صنعتی سازی ساختمان ها در فرآیند شهرسازی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر
- کد COI اختصاصی: ICOHACC01_131
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1237
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد جلفا
چکیده
هدف این مقاله تبیین اهمیت ساختار و اجزای سیستم های صنعتی در ساختمان سازی و ارزیابی تاثیرات پیش ساختگی در فرآیند شهرسازی و همچنین مزایای سازگاری و بروز آوری صنعتی سازی در ساختمان می باشد.در عصر حاضر انتخاب سیستم ساختمانی بهینه ،مهمترین دلیل تعریف اقتصادی یا غیراقتصادی بودن پروژه های ساختمانی می باشد . نیاز گسترده و روزافزون جامعه به ساختمان و مسکن، ضرورت استفاده از سیستم های ساختمانی و مصالح جدید به منظور ارتقا کیفیت ساخت، افزایش سرعت ساخت، افزایش عمر مفید ساختمان ها، سبک سازی وافزایش مقاومت در برابر بلایای طبیعی را بیش از پیش مطرح ساخته است.افزایش تقاضای مسکن ناشی از رشد جمعیت، مهاجرت به شهرها و در نهایت توسعه شهرنشینی از یک سو وعدم عرضه متناسب مسکن با توجه به ناکارآمدی روش های سنتی ساخت وساز از سوی دیگر، استفاده ازصنعتی سازی ساختمان را در جوامع مختلف اجتناب ناپذیر نموده است. حل مشکلاتی چون زمان طولانی اجرا، عمرمفید کم، هزینه زیاد اجرای ساختمان ها نیازمند ارائه راهکارهایی به منظور استفاده عملی از سیتم های ساختمانی نوین و مصالح ساختمانی جدید است. روند ازدیاد جمعیت در طول سالهاى اخیرو در ادامه آن نبود تعامل بین عرضه و تقاضا بشررا بر آن داشته است که دست به نوآورى هایى بزند همچون پیش ساختگى . موضوع پیش ساختگى در شهرها مى تواند محاسن زیادى داشته باشد از جمله: - کیفیت ساخت - صرفه جویى در مصرف انرژى - سرعت ساختکلیدواژه ها
ساخت و ساز ، پیش ساختگی در شهرسازی ، صنعتی سازیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.