بررسی مطالعات تأثیر ERP در مدیریت زنجیره تأمین
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: ICMEI01_416
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 839
نویسندگان
عضو هیئت علمی ، کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، گروه فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامیواحد میانه، میانه، ایران
چکیده
در جهان امروز با توجه به ارتباطی که بین فناوری و کسب و کارها به وجود آمده است همه ی کسب و کارها در تلاشند تا سیستم سازمانی خود را به صورت یکپارچه و محکم طراحی و برنامه ریزی کرده وزنجیره تأمین سازمان خود را از ناهماهنگی و کاغذ بازی به سمت الکترونیکی و یکپارچه سوق دهند که برنامه ریزی منابع سازمان ERP این امکان را برای سازمان ها فراهم آورند با ایجاد زنجیره تأمین یکپارچه در سازمان ها از مزیت رقابتی بالایی برخوردار باشند.ERP نوعی نرم افزار کاربردی است که با پیاده سازی آن در سازمان ها تمامی امور سازمان ها به صورت واحد عمل میکنند، استفاده از ERP در سازمان، مدیریت زنجیره تأمین که بخشی از اصلی ترین قسمت یک سازمان اعم از تولید کنندگان، تأمین کنندگان و ... می باشد را ممکن ساخته و کوچک ترین حرکت از سازمان را از چشم مدیریت این سازمان پنهان نمیکند. در این مقاله با استفاده از روش فراترکیب ، یعنی ترکیب روش های کمی و کیفی تحقیق به بررسی نقش ERP در مدیریت زنجیره تأمین سازمان و مزیت رقابتی ایجاد شده برای سازمان ها را بررسی می کنیم و در نهایت با در نظر گرفتن یکسری فاکتورها نتایج حاصل از بررسی را دسته بندی خواهیم نمود و هدف مطالعات انجام شده از بکارگیری این تکنولوژی در این سازمان ها را بررسی و ارائه خواهیم داد.کلیدواژه ها
برنامه ریزی منابع بنگاه، مدیریت زنجیره تأمین، تجارت الکترونیکمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.