بررسی و اولویت بندی مشکلات سیستم حسابداری دولتی در ثبت اموال
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: ICMEI01_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1539
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش مالی، گروه مدیریت، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، ایران
استادیار، گروه مدیریت، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی،کرمان، ایران
چکیده
هدف این پژوهش، بررسی و الویت بندی مشکلات سیستم حسابداری دولتی در ثبت اموال می باشد. مطالعه حاضر از لحاظ هدف کاربردی و روش تحقیق توصیفی، از لحاظ گردآوری اطلاعات میدانی و روش پژوهش، پیمایشی می باشد. جامعه آماری این تحقیق، ذیحسابان، معاونین ذیحساب، معاونین اداری و کارشناسان دیوان محاسبات در استان کرمان می باشند که در سال 1393 تعداد آنها 90 نفر برآورد شده است. در این تحقیق به روش نمونه گیری تصادفی ساده با توجه به فرمول کوکران حجم نمونه 73 نفر در نظر گرفته شده است. برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه محقق ساخته که میزان روایی آن با ضریب 35 صدم و میزان پایایی آن با استفاده از روش الفای کرونباخ 74 صدم می باشد استفاده شد که این مقادیر برای اهداف پژوهشی قابل قبول هستند. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که کارشناسان مذکور بر این عقیده هستند که در الویت بندی مشکلات سیستم حسابداری دولتی در ثبت اموال عواملساختاری (عدم محاسبه استهلاک داراییها، عدم محاسبه بهاء تمام شده فعالیت ها، عدم ثبت دقیق سرفصل های اموال) و عوامل محیطی (قانون محاسبات عمومی، قانون برنامه و بودجه، دستور العمل های حسابداری) جزء مشکلات سیستم حسابداری دولتی در ثبت اموال به حساب می آید. بنابراین لازم است برای رفع مشکلات لایحه و یا طرح اصلاح یا تغییر قانون محاسبات عمومی کشور به مجلس شورای اسلامی توسط مراجع صلاحیت دار کشور تقدیم گردد و در پی آن دستورالعمل های حسابداری تعهدی به دستگاههای اجراییدولتی ابلاغ گردد. در پایان براساس نتایج پژوهش، پیشنهادات دیگری به منظور رفع مشکلات سیستم حسابداری دولتی ارائه گردید.کلیدواژه ها
حسابداری دولتی، ثبت اموال، عوامل ساختاری، عوامل محیطیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.