عملکرد بانک تجاری در جذب مشتریان بر اساس تسهیلات پرداختی بر پایه DEA و منطق فازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: ICMEI01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 608
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

موسی اذراباد

دانشجو دکتری، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

محمدحسین حسین پور

دانشجو دکتری، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

امیر همایون سرفراز

استادیار، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

مهرداد جوادی

استادیار، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

چکیده

درحوزه های سیاست گذاری ومدیریت در بخش پولی واعتباری، سیاست گذاران بایستی به تعاملات بین ابزار سیاست پولی،بازارهای واسطه نظیر بازار پول و در یک سطح بالاتر ارتباط هر دوی آنها با متغیرهای کلان اقتصادی مثل تولید واقعی وتورم توجه ویژه ای داشته باشند . درفرآیند اقتصاد پولی، بانکها می توانند از طریق پرداخت تسهیلات به انتقال آثار تغییرات پولی بر رشداقتصادی و نرخ تورم بپردازند . بنابراین در این مقاله با استفاده از یک مدل مبتنی بر FDEA برای بررسی ارایه خدمات به مشتریان با استفاده از استراتژی های تعریف شده به منظور جذب سپرده می باشد. مدل ارائه شده بر اساس معیارهای تعریف شده مختص این موضوع فرض می شود. همچنین برای کلیه پارامترهای وروددی و خروجی شرایط عدم قطعیت وجود دارد که از اعداد فازی برای بررسی عدم قطعیت ها استفاده شده است. این مقاله همچنین یک مطالعه موردی از صنعت بانکداری را مدنظر قرار می دهد که بر مبنای آن 9نقطه جغرافیایی از شهر تهران گزینه های انتخاب هستند که از این مدل در یکی از موسسات مالی به عنوان مطالعه موردی در 9 نقطه مذکور مورد اجرا قرار گرفته است که نتایج حاصله بیانگر یک الگو جهت رابطه بین تسهیلات و سپرده جهت اتخاب یک محل مناسب به منظور جذب مشتری کلان می باشد.

کلیدواژه ها

تحلیل پوششی داده ها، تسهیلات، منطق فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.