زمان بندی فعالیت ها در شبکه های حسگر بیسیم

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF01_148
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 371
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قاسم شجاعی

کارشناسی ارشد اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان

چکیده

ما زمان بندی فعالیت ها در شبکه های حسگر بیسیم را بررسی کردیم. موارد مورد بحث بسیار فراتر از پروتکل های کنترل دسترسی به رسانه MAC هستند و هدف ما بررسی ویژگی های خاص یا اهداف کلی MAC نیست. هدف ما بررسی کلی تر استراتژی ها و تکنیک های زمان بندی است که می توانند از تداخل ها جلوگیری کنند، افزایش طول عمر شبکه با کاهش مصرف انرژی، بهینه سازی عملکرد شبکه با در نظرگرفتن الگوهای برنامه های کاربردی، برای تضمین پوشش نظارت بر وظایف و برای رسیدن به سطح خوبی از QOS . ما زمان بندی را در حالت های مختلف بررسی می کنیم. از جمله، جداسازی کانال های ارتباطی قدیمی با توجه به محدودیت های جداسازی کانال ها، مدل های پروتکل، مدل تداخل سیگنال های فیزیکی با نویز. برای هر موضوع مطرح شده در این فصل، ما نتایج را بررسی کرده و یک یا دو مورد را به عنوان نمونه با جزئیات مورد بررسی قرار دادیم

کلیدواژه ها

استقرار سنسورها، زمان بندی فعالیت ها، کنترل متحرک سازی سینک ها، حداکثر سازی طول عمر، ادغام برنامه نویسی خطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.