دسته بندی جریان دادهها توسط مترجم زبان کد منبع باز برای افزایش آستانه همگام سازی و موازی سازی فیلترها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 502
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سلمان طائی

گروه کامپیوتر، واحد مرودشت، دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت، ایران

علی مهجور

گروه کامپیوتر، عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر، تهران، ایران

چکیده

آرایش، اولویت و ترتیب اجرا کدهای برنامهنویسی، زمان تمامشده پاسخ تابعها را تعیین میکنند. معضلاتی مانند قحطیزدگی و نگهداشت و انتظار جهت دستیابی به منابع داده موردنیاز نمایان میشود. باید بدون اطلاع قبل ی از ماهیت دادهها، جر یانورودی را بین دستورالعملهای مختلف توابع تقسیم کنیم. با توجه به ثابت بودن کدهای برنامه، بیش تر ین انعطاف در نحوه تجزیه دادهها به اجزاء بامعنی اس ت. در صو ود دس تورات متض اد ب ا داده ه ا ی مش تر،، اولو ی ت اج را م یتوان د آس تانههمگامسازی را افزایش دهد. با توزیع بهینه منابع دادهای، آستانه همگامسازی افزایش یافته و متعاقباً زمان پاسخ نهایی کاهش مییابد. زبانهای کد منبع باز انعطا مطلوبی جهت تغییر اولویت دستورالعملها در سطح مترجم زبان را دارند. با وجود تغییرات سریع سختافزار، امکان تطبیق این زبانها با معماریهای جدید به قوه خود باقی است. روشهای نوین همگامساز یدستورالعملها را در زبانهای کد منبع باز بررسی، تحلیل و مقایسه میکنیم. روشهای مذکور درون مترجم زبان کد منبع باز تعبیه شده و سبب افزایش آستانه همگامسازی دستورالعملها و به دنبال آن کاهش زمان پاسخ نهایی برنامهها میگردد

کلیدواژه ها

همگام سازی، موازی سازی، کد منبع باز، جریان داده، فیلتر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.