کاهش از دست دادن بسته ها در شبکه های Mobile Ad Hoc
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران
- کد COI اختصاصی: ICCONF01_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 717
نویسندگان
استاد دانشگاه آزاد فسا
چکیده
شبکه های موردی شبکه هایی هستند که برای مسیریابی از هیچ عنصر کمکی شبکه ای استفاده نمی کنند . بلکه در این شبکه هاخود گره های شرکت کننده در شبکه وظیفه مسیریابی شبکه را به عهده دارند . شبکه های موردی به علت عدم استفاده از زیر ساختاز پیش بنا شده، میتوانند استفاده های گوناگونی داشته باشند . این شبکه ها می توانند به راحتی راه اندازی شوند، مورد استفاده قرار بگیرند و نهایتاً از میان بروند . در شبکه های سیار موردی پروتکل های مسیریابی مختلفی در این نوع شبکه ها ارائه شده است که هرکدام دارای مزیا و معایبی می باشند؛ یک گروه از این پروتکل ها پروتکل های مبتنی بر تقاضا می باشند که نسبت به پروتکل هایازپیش محاسبه شده از کارایی بهتری برخوردار هستند چون نیاز به پخش دوره ای اطلاعات ندارنبد در این مقاله هدف افزایش نرخ تحویل بسته ها در زمان ارسال اطلاعات در شبکه های سیار موردی بر اساس پروتکل Dynamic Source Routing می باشد که با توجه به کشف و نگهداری مسیر عملیات انتقال اطلاعات را با وجود اخبتلال در لینکها به درستی به انجام رساند؛ طوری که هر گره از شبکه در طول مسیر حداقل داده ها را از دست بدهد. نتایج شبیه سازی بر روی گره های متحرک نشان می دهد که در یک محیط مشابه روش پیشنهادی در مقایسه با پروتکل پایه، نرخ تحویل بسته ها را به میزان 12 درصد افزایش می دهد.کلیدواژه ها
توپولوژی ، Mobile Ad Hoc ، ODSR ، Routing ، Dynamic Source Routingمقالات مرتبط جدید
- طبقه بندی صفحات وب برای بهینه سازی موتورهای جستجو با استفاده از مدل ترکیبی یادگیری عمیق
- تحول دیجیتال با قراردادهای هوشمند بر پایه فناوری بلاکچین
- تحلیل و شناسایی آسیبپذیریهای ناش ی از حملات شرایط رقابتی در برنامه های وب مدرن
- مروری بر الگوریتم بهینه سازی ازدحام ذرات و کاربردها
- بهینه سازی زمانبندی و ذخیره سازی نتایج وظایف در محیطهای مه-ابر با یادگیری تقویتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.