جهانی شدن و مصرف

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنگره علمی پژوهشی سراسری توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی،جامعه شناسی و علوم فرهنگی اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: EPCONF01_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 634
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهاب بازوند

کارشناس ارشد پژوهش علوم اجتماعی

کمال سعیدی

کارشناس ارشد پژوهش علوم اجتماعی

کامران بازوند

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی

مجید محمدی

کارشناس مهندسی بهداشت محیط

چکیده

در این مقاله سعی شده است پاسخی روشن به سوال اصلی مقاله، که همان تأثیر جهانی شدن بر مصرف و سبک زندگی است، داده شود. روش مورد استفاده در این مقاله، روش کتابخانه ای، می باشد. نتایج حاکی از آنند که مصرف گرایی از سه طریق کلی با جهانی شدن رابطه ی نزدیکی دارد، اول این که بیشتری کالاهای مصرفی اصلی را محصولات فراجهانی تشکیل می دهند، کالاهایی مثل سونی، تایک، و مایکل جاکسون به دلیل مارک زنی جهانی موفقیت به دست آورده اند. دوم: بسیاری از ابزارهای تحقیق میل به مصرف گرایی به طور مستقیم از تکنولوژی های جهانی شدن پدید آمده اند: مانند: مسافرتها هایی در مقیاس وسیع، تکنولوژی های ارتباطات جهانی سوم: شرایط جهانی: نقش محوری را در ایجاد تمایلات لذت گرایان داشته اند که اساس رشد مصرف گرایی شده اند: یعنی تبلیغات عمدتا از طریق رسانه های گروهی فوق قلمروی مثل رادیو، تلویزیون نشریات فراجهانی و غیره عمل کرده اند.

کلیدواژه ها

جهانی شدن، مصرف، سبک زندگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.