سازه متحرک و نقش آن در ساختمان سازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی افق های نوین در توانمند سازی و توسعه پایدار معماری، عمران، گردشگری، انرژی و محیط زیست شهری و روستایی
  • کد COI اختصاصی: DEVELOPMENT02_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2455
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید میلاد زهرائی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران ،گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر

جواد نصیری رجبلی

عضو هیئت علمی، گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر

احمد هزارجریبی بالاجاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران ،گروه عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر

چکیده

در عصر حاضر ترکیب و تلفیق سازه و معماری که 2 عنصر ضروری و جدایی ناپذیر هستند بیش از پیش نمود یافته و عدم توجه به آن میتواند باعث ایجاد نقص در شکل گیری ساختمان شود. پیشرفت تکنولوژی باعث بوجود آمدن نیازها و خواسته های جدیدی در زمینه مهندسی سازه شده است. افزایش جمعیت جهان با پیشرفتی که بشر در تکنولوژی داشته و مطرح شدن محدودیت امکانات طبیعی سیر ساختمان سازی را به سمتی برده که بتوان با استفاده از شیوه های نوین طراحی، قابلیت استفاده بهینه از فضا به حداکثر ممکن برسد.هزینه و زمان در ساخت و ساز در روزگار امروزی اهمیت بسیاری یافته و همین باعث گرایش بیشتر به سازه های متحرک شده است که نمونه آن را میتوان در در اجرای ساختمان های مقاوم در برابر زلزله مشاهده کرد. در این مقاله از روش اسنادی کتابخانه ای به دلیل استفاده از مقالات و کتاب ها برای جمع آوری اطلاعات بهره برده ایم.همچنین از منابع اینترنتی نیز استفاده شده است و این نتیجه بدست آمد اکنون معماری در موقعیتی قرار گرفته که میتواند با استفاده از فناوری های جدید، زیبایی شناسی عملکردهای گذشته را دوباره بدست آورد.این سازه ها قادرند که ترکیب بندی های فضایی متفاوتی بیافرینند که پایداری و تعادل قابل قبولی داشته باشد.این سازه ها مزایایی دارند که از آن جمله میتوان به کم هزینه بودن و مقاومت بالا نسبت به خطرات اشاره کرد می باشندکه این امر باعث ایجاد امکانات جدیدی برای استراتژی های ساختمان های امروزی میشود.

کلیدواژه ها

سازه متحرک ، ساختمان سازی ، انعطاف پذیر ، ضد زلزله ،

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.