مدل بهبود کارآمد وپایدار در یک سیستم تولید ناب از طریق فرایند نوآوری های زیست محیطی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم، مهندسی و فناوری های محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CESET01_108
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 621
نویسندگان
استادیار گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب ونویسنده مسئول
دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب
چکیده
جهانی شدن دنیاوهمچنین ، چگونگی قضاوت یک مشتری درموردقیمت محصول راتغییرداده، که درآن تمرکز کسب و کاری جدید ایجادشده است. روش های متفاوتی دراین راستا به کارگرفته شده اند، مانندسیستم تولیدناب و مفهوم پایداری . با این حال، پیاده سازی این دومفهوم به طورهمزمان چندان آسان نیست، علاوه براین نویسندگان متعددی شک وتردیدهایی را برای رسیدن به این هدف اعلام کرده اند. مشکل بودن شناسایی ابزارهای موردنیاز وتعیین کمیت پیشرفت های به دست آمده همچنان ادامه دارد. این مطالعه توسعه ی یک رویکرد کلی، براساس نوآوری زیست محیطی، برای کمک به هماهنگ کردن کارایی و پایداری شرکت هاست. هدف این کار علاوه کردن ارزش اضافی به محصولی است، که درآن پتانسیلی به منظورافزایش رقابت پذیری دربازارجهاانی درقرن 21 فراهم می شود. تفکرتولید ناب شیوای رافراهم میکند که ازطریق آن بتوان بامنابع کمتر، تجهیزات کمتر، زمان کمتر، فضای کمتر، به بیشترینها دست یافت و باتوجه به نیاز مشتری ودرعین حال حفظ فرایندهای زیست محیطی به آنها نزدیک شد ازطریق این نوع نگرش می توان نظام تولیدنااب رادرسازمان (شرکت) جاری کرد. یک مطالعه موردی نشان می دهد که هزینه ها، درآمدها، مسئولیت اجتماعی وپایداری زمانی که نوآوری های زیست محیطی با تبدیل سیستم تولید سنتی به یک سیستم ناب به کارگرفته شد، می تواندبهبود یابدکلیدواژه ها
بهره وری، پایداری، محیط زیست، مدل ، تولید، سیستممقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.