بررسی رابطه بین ویژگی های جمعیت شناختی و انتخاب رنگ محصول شهر اهواز

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: ACONF01_186
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 740
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین مریدسادات

گروه مدیریت اجرایی،دانشکده ی علوم انسانی،دانشگاه آزاد اسلامی،بناب،ایران

علی قربانی

استادیار گروه مدیریت بازرگانی ، دانشگاه پیام نور، ایران

چکیده

بازارهای رقابتی به سرعت در حال توسعه هستند و شرکت های فعال در حوزه ی صنعت مبلمان نیز همواره درصددراهی برای جلب رضایت مشتریان خود و در نتیجه افزایش فروش هستند. امروزه رنگ ها به عنوان یکی از مهمترین مولفه های تصویری ارتباطات، کارکرد چشمگیری در بازاریابی یافتهاند و در تبلیغات نیز اغلب به عنوان عاملی موثر انگاشته میشوند. اهمیت پرداختن به ویژگی های جمعیت شناختی یک اقلیم منجر به کاهش هزینه ها،تسریع در بازگشت سرمایه ،ایجادمشتریان وفادار و افزایش سهم بازار شرکت می شود،که دراستان خوزستان مورد بررسی قرار گرفت . لذا مشخص نمودن رابطهی بین ویژگی های جمعیت شناختی در انتخاب رنگ محصول خریداری شده به عنوان مساله ی این تحقیق می باشد. برای رسیدن اهداف تحقیق تعداد 8 فرضیه بعنوان عوامل موثر بر انتخاب رنگ محصول در نظر گرفته شده است که بر اساسمعیارهای ویژگی های جمعیت شناختی،این عوامل عبارتند از: ویژگی های آب و هوایی،ادیان،قومیت،درآمد،تحصیلات،سن،جنسیت و وضعیت تاهل. روش تحقیق در این پژوهش توسعه ای کاربردی و -ابزار جمع آوری دادهها پرسشنامه بوده است.در این پژوهش از متدولوژی CRISP-DM استفاده شده است.الگوریتم اصلی اعمال شده در این پژوهش درخت تصمیم C5 بوده و استریم حاصل از مدل سازی در نرم افزار Celementine 12 مورد ارزیابی قرار گرفته است .نتایج حاصل این پژوهش نشان می دهد که میان ویژگی های آب وهوایی،قومیت،تحصیلات،سن،جنسیت،وضعیت تاهل، و انتخاب رنگ محصول خریداری شده رابطه ی معناداری وجود دارد. البته نکته قابل تامل در این تحقیق این است که میان ویژگی های ادیان و درآمد،و انتخاب رنگ محصول خریداری شده رابطه ی معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها

متغیرهای جمعیت شناختی، متدولوژی CRISP-DM ،درخت تصمیم گیری c5 ،رنگ محصول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.