نقش سیستم های رایانه ای در حسابرسی صورت های مالی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد
- کد COI اختصاصی: ACONF01_144
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 845
نویسندگان
دانشجوی ارشد حسابداری دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه
استادیار حسابداری دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
پیشرفت روز افزون فن آوری اطلاعات و ارتباطات و پیدایش ابزار های جدید در علم کامپیوتر و همچنین استفاده از این ابزار ها و شیوه های جدید و نوین در حسابرسی باعث افزایش دقت و پیشرفت در حرفه حسابرسی شده است. اینسیستم ها هزینه های گرد آوری داده ها را کاهش داده و موجب اثربخشی و کارایی فرایند حسابرسی می شوند . این مقاله فرایند توسعه سیستم های خبره در حسابرسی و مزایا و معایب آن را به تصویر می کشاند . هدف این پژوهش مطالعهاهمیت سیستم های پیشرفته رایانه ای در امر حسابرسی صورت های مالی است و نتایج نشان می دهد بکار گیری سیستم های نوین رایانه ای موجب افزایش کارایی و اثر بخشی سیستم های حسابرسی و همچنین کاهش هزینه های آن و تصمیم گیری منطقی در فرایند حسابرسی خواهد شدکلیدواژه ها
فناوری اطلاعات رایانه سیستم های خبره حسابرسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.