بررسی دیدگاه حسابرسان و استفاده کنندگان خدمات حسابرسی در مورد عوامل موثر درکیفیت حسابرسی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد
- کد COI اختصاصی: ACONF01_065
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1024
نویسندگان
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تبریز ، ایران
کارشناسی ارشد حسابداری، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد مرند، دانشگاه آزاد اسلامی مرند، ایران
استادیاروعضو هیات علمی تمام وقت گروه حسابداری، دانشکده مدیریت و حسابداری، واحد بستان آباد، دانشگاه آزاد اسلامی بستان آباد، ایران
چکیده
این تحقیق به بررسی استنباط گروههای ذینفعان متفاوت از کیفیت حسابرسی انجام پذیرفته است. ذی نفعان برحسب نوع و میزان دخالتی مستقیمی که بر فرآیند حسابرسی دارند و نیز تأثیری که از نتیجه آن میپذیرند ، دارای دیدگاه های متفاوتی در خصوص عوامل موثر بر کیفیت حسابرسی هستند. بدین منظور ضمن توزیع پرسشنامهای 02 سوالی بین یک نمونه 49 نفری ) متشکل از 94 نفر از نمایندگان حسابرسان و 94 نفر از نمایندگان کارفرمایان( نسبت بهشناسایی شاخصهای موثر بر کیفیت حسابرسی بر اساس دیدگاه حسابرسان مستقل و استفاده کنندگان خدمات حسابرسی اقدام گردید. این بیست عامل در قالب دو بعد اصلی ، اجرای حرفه ای حسابرسی و تاثیر تضادمنافع طبقه بندیشدند. نتیجه نشان داد از دید هر دو گروه هر دو بعد اصلی بر کیفیت حسابرسی موثرند. پس از آن ضمن به کار گیریروش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP) ( اقدام به محاسبه اوزان شاخصها از دید هر دو گروه شد. نتیجه نشان داد نتیجه تحقیق نشان میدهد تضاد منافع و اجرای حسابرسی از دید هر دو گروه میزان وزن و اهمیت یکسانی دارندکلیدواژه ها
کیفیت حسابرسی، اجرای حسابرسی، تضاد منافع، فرآیند تحلیل سلسله مراتبیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.