اداراک مشتری و پاسخ به هنجارهای اخلاقی درقانون بازار یابی خدمات حقوقی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی دست آوردهای نوین پژوهشی مدیریت حسابداری اقتصاد
- کد COI اختصاصی: ACONF01_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 876
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر ،ایران
عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد عجب شیر ،ایران
دانشجوی دکتری مدیریت بازاریابی واحد عجب شیر
چکیده
این مقاله به رابطه بین هنجارهای بازاریابی اخلاقی وکیفیت رابطه و تعهد در زمینه خدمات حقوقی می پردازد که داده های آن از طریق پرسشنامه و نظرسنجی از مشتریان و ارائه دهندگان خدمات حقوقی جمع آوری شده است. در این تحقیقبرای اندازه گیری هنجار اخلاقی از خدمات حقوقی از پرسشنامه مقیاس هنجارهای بازاریابی توسعه یافته ی ویهل و همکاران استفاده گردید که تعداد 242 پاسخنامه قابل استفاده ، شامل 541 مشتری حقیقی و 79 مشتری حقوقی جمعآوری گردید. پس از جمع آوری اطلاعات، تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار رایانه ای ) spss ( صورت گرفت و از آمارهای توصیفی واستنباطی چون آنالیز واریانس، رگرسیون و مقایسه میانگین ها استفاده شد. فرضیات تحقیق حاضر شامل: 5 روابط مثبت و قابل توجهی بین : - a( قیمت و روش توزیع. b( اطلاعات و روش قراردادها c( محصول و روشارتقاء . d( صداقت و کیفیت رابطه وجود دارد. 2 روابط مثبت و قابل توجهی بین : - a( قیمت و روش توزیع b( اطلاعات و روش قرارداد c( محصول و روش ارتقاء d( صداقت و تعهد وجود دارد . 3 بین کیفیت روابط و تعهد ، رابطه مثبت وجود -دارد. 4 بین کیفیت رابطه واسطه و - a ( قیمت و روش توزیع b( اطلاعات وروش قرارداد c( محصول و روش ارتقاء d )صداقت و تعهد رابطه مثبت وجود دارد. نتایج بدست آمده از تحقیق نشان می دهد که 4 بعد از هنجارهای بازاریابی اخلاقی کمک قابل توجه و توضیح مقداری از واریانس RQ را ارائه می دهد . نتایج بیشتر نشان می دهد که سه بعد ازهنجارهای اخلاقی یعنی قیمت، روش قراردادها و اطلاعات ، صداقت وتعهد، در ارتباط با کیفیت رابطه ، ارزشهای قابل توجهی هستند. محصولات و روش قرارداد ها هیچ رابطه معنی داری با کیفیت رابطه و تعهد ندارند. RQ نقش واسطه ها را در رابطه هنجارهای بازاریابی و تعهد ایفاد می کند . مطالعات نشان می دهد که سه بعد از هنجارهای بازاریابی برای اثر بخشی بازاریابی خدمات حقوقی مفید هستندکلیدواژه ها
اخلاق، بازاریابی هنجاری،کیفیت رابطهمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.