بررسی عددی وتجربی فرایندخمکاری لوله های جدار نازک
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: ISME16_048
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1519
نویسندگان
استادیار دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی مکانیک
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
چکیده
در این مقاله به بررسی فرایند خمکاری لوله ها جدار نازک (d/t > 16) تحت خمکاری خالص (بدون استفاده از ماندرل یا بوستر) پرداخته شده است. در خمکاری لوله ها پارامترهای مختلفی در ایجاد خم دخالت دارد که از آن جمله می توان به ضخامت دیوارها و نسبت قطر لوله به ضخامت دیواره اشاره کرد که با عدم انتخاب مناسب این پارامترها می تواند باعث ایجاد یک سری از معایب شود. که متداولترین انهاچین خوردگی، کاهش ضخامت و تغییرات سطح مقطع می باشد. در این تحقیق ابتدا به بررسی تئوری تاثیر پارامترهای فوق بر ایجاد چین خوردگی، کاهش ضخامت دیوارها و صاف شدگی پرداخته شده وسپس به شبیه سازی فرایند خمکاری با استفاده از تکنولوژی شبیه سازی المان محدود پرداخته شده و در نهایت به منظور اطمینان از نتایج به دست آمده تئوری و شبیه سازی ، یک سری آزمایش عملی برای ضخامت های مختلف انجام داده شده و نتایج آن را به صورت آماری با نتایج تئوری وش بیه سازی مقایسه شده است. نتایج نشان میدهند که برای یک زاویه خم مشخص با کاهش ضخامت دیواره و یا افزایش نسبت قطر لوله به ضخامت دیواره بر میزان چین خوردگی، کاهش ضخامت و تغییرات سطح مقطع افزوده می شود.کلیدواژه ها
خمکاری لوله ، شبیه سازی المان محدود ، چین خوردگی ، کاهش ضخامت ، ANSYSمقالات مرتبط جدید
- استفاده از دانش بومی مردم محلی در مدیریت پایدار منابع جنگلی و حفاظت ازتنوع زیستی
- کاربرد واقعیت مجازی و شبیه سازها
- رفتار مکانیکی سازه های هوشمند تقویت شده با آلیاژهای حافظه دار
- طراحی و ساخت اولین اتوبوس هیبرید الکتریکی خاورمیانه؛ مسیری به سوی ایرانی با هوای پاک
- توسعه و فناوریهای نیروگاه های گرمایی خورشیدی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.