کاهش تداخل بین زیر حامل ها در روش مالتی پلکس تقسیم فرکانسی متعامد OFDM جهت بهبود نرخ خطای بیت
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی درمهندسی برق و علوم کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: COMCONF01_110
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 910
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ایران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر ایران
چکیده
انتشار چند مسیره از مهمترین عوامل محدود کننده ارسال اطلاعات با نرخ بیت بالا می باشد .ارسال نرخ بیت بالا در فرکانسهای محدوده گیگاهرتز مقدور می باشد اما بزرگترین مشکل در این باند فرکانسی انتشار چند مسیره است. تکنیک OFDM با تقسیم سمب لهای ارسالی بین چندین زیر حامل و ارسال همزمان آنها، در مقابله با اثرات نامطلوب انتشار چند مسیره بسیار مقاوم و کارا م یباشد .با رشد روز افزون سیستمهای پرظرفیت، کاربردهای این تکنیک روز به روز افزایش م ییابد .در سیستم های ارتباطی OFDM ، تعامد در بین زیرحامل ها به علت آفست فرکانس از بین م یرود که این منجر به تداخل بین حاملی (ICI) م یشود ICI . ایجاد شده به سرعت باعث کاهش عملکرد سیستم . OFDM م یشود رو شهای بسیاری در زمین هی حذف ICI موجود م یباشد، که سعی در بهبود نرخ خطای بیت (BER) سیستم OFDM دارند .در این مقاله ما به دنبال رو شهایی می باشیم، که با وجود بالا بودن بازده طیفی پیچیدگی محاسباتی مناسبی داشته باشند .هم چنین برای اجرا نیاز به سخت افزار پیچیده ای نداشته باشد .از این رو رو شهای حذف ICI کارآمد، به نام های طرح خود حذفی (SC) ، روش فیلتر کالمن توسعه یافته . (EKF) پیشنهاد شده استکلیدواژه ها
تداخل بین حاملی ، ICI self-cancellation ، فیلترکالمن توسعه یافته ، نرخ خطای بیت ، OFDMمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.