طبقات اجتماعی و باورهای مذهبی مردم شهرستان قوچان به عنوان عوامل تأثیرگذار در فرهنگ استفاده از بیمه عمر

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم مدیریت نوین
  • کد COI اختصاصی: CMMS04_099
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 678
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدسلمان سیدین

مدرس مدعو گروه مدیریت دانشگاه پیام نور واحد قوچان

سعید براتی

دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور واحد قوچان

چکیده

از آنجایی که انسانها هر روز بامشکلات متعددی روبرو بوده و درمعرض خطرات گوناگون قرارمیگیرند ودرواقع آیندهای نامطمئن پیش روی دارند، زیرپوشش قرارگرفتن آنها به وسیله بیمهنامهای که آنان را مصون ساخته وموجب رفع نگرانی جهتتأمین منبع مالی در آتیه شود ، امری ضروری به نظر میرسد. بیمههای عمر، بیمهشدگان رادر جهت حفظ خانواده و به طور کلی افرادی که وابستگی مالی به آنان دارند، حمایت میکند.حتی اگر افراد هیچ وابسته مالی به خود ندارند، برخی از انواع بیمهنامهها برایشان سودمند خواهد بود. بیمهنامه عمر نوعی قرارداد تأمین آتیه است که بر پایهی اندیشه رویارویی با پیامد وقوع خطر شالودهریزی شده و مانند سایر انواع بیمه به احتمالات متکی است.بیمه عمررا میتوان نوعی سرمایهگذاری تلقی نمود که افراد برای دوری گزیدن از هرگونه تشویش خاطر درخصوص تأمین زندگیواضطراب تغییر شرایط درآمدی واقتصادی خانواده انجام میدهند. در این پژوهش میزان خرید بیمههای عمرو پسانداز در سطح شهر قوچان مورد بررسی قرار گرفته است. تعداد 900پرسشنامه پس از تأیید نهایی از اساتید محترم و کارشناسان بیمه در سطح قوچان توزیع شد. پس از بررسی دادهها تمام فرضیات موجود پذیرفته شدند. جهت تحلیل دادههای جمعآوری شده از سه آزمون t یک نمونهای، کای دو )خی دو(، ویلکاکسون وجهت رتبهبندی دادهها از آزمون فریدمن استفاده نمودیم. پس از انجام آزمونهای مذبور تمام فرضیات پذیرفته شدند. با توجه به آزمون فریدمن، مؤثرترین عامل بر میزان خرید بیمههای عمر و پسانداز، وجود طبقات اجتماعی و باورهای مذهبی مردم شهرستان قوچان شناخته شد.در پایان پس از تفسیر نتایج حاصل از تحلیل دادهها، پیشنهادات کاربردی جهت استفاده سازمانها و تبلیغکنندگان ارائه گردیده است.

کلیدواژه ها

بیمه عمرو پسانداز، رفتار مصرفکننده، خریدار، بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.