ارزیابی عوامل مؤثر بر کارایی و اثربخشی مدیران در بخش آموزش بر میزان موفقیت مدارس در راستای رشد وگسترش همه جانبه آموزش و پرورش شهرستان قوچان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS04_091
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1285
نویسندگان
مدرس مدعو گروه روانشناسی دانشگاه پیام نور واحد قوچان
مدرس مدعو گروه مدیریت دانشگاه پیام نور واحد قوچان
دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه پیام نور واحد قوچان
چکیده
مدیریت فرآیندی است که موجب میشود سازمانها به اهداف مورد نظرشان دست یابند. مدیران دبیرستانها و دانشگاهها هرچه بیشتر از مفهوم کیفیت و به طور کلی از وظایف اصلی مدیریت شناخت داشته باشند، موفقتر خواهند بود. وظایف اصلی مدیر درهفت زمینه ؛ 9. کارکنان آموزشی، 5. امور دانش آموزان، 5. ارتباط با جامعه، 4. توسعه و بهبود فرآیند یاددهی و یادگیری، 9. امور مالی و اداری، 6. وظایف مدیر در برابر فضای آموزشی، و 0. روابط عمومی، خلاصه میشوند. این تحقیق از نوع کاربردیمحسوب می شود که در آن با استفاده از روش توصیفی پیمایشی، به ارزیابی عوامل مؤثر بر کارایی و اثربخشی مدیران در بخش –آموزش بر میزان موفقیت دبیرستانهای پسرانه ناحیه 9 شهرستان قوچان در سال تحصیلی 15 15 ، در راستای رشد و توسعه فرهنگ - سواد آموزی میپردازد. جامعه آماری این پژوهش 55 مدیر و 990 دبیر هستند، که نمونه گیری مدیران به صورت سرشماری ونمونه گیری دبیران به صورت تصادفی ساده می باشد. بنابراین هدف اصلی از پژوهش حاضر، ارزیابی عوامل مؤثر بر کارایی واثربخشی مدیران در بخش آموزش بر میزان موفقیت مدارس در راستای رشد وگسترش همه جانبه آموزش و پرورش شهرستان قوچان میباشدنتایج حاصل از یافتههای تحقیق بیانگر وجود رابطه مستقیم و معنیدار بین آگاهی مدیران از وظایف برنامهریزی، سازماندهی، هدایت و رهبری، تصمیمگیری و کنترل و ارزشیابی با میزان موفقیت مدارس میباشد. در نتیجه هرچه میزان آگاهی مدیران از وظایف مدیرت آموزشی بیشتر باشد، کارآیی و اثربخشی آنان نیز بیشتر خواهد بودکلیدواژه ها
آگاهی، مدیر، وظایف مدیریت، کارآیی و اثربخشیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.