ارزیابی عملکرد معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ بر اساس مدل EFQM
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم مدیریت نوین
- کد COI اختصاصی: CMMS04_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1896
نویسندگان
پژوهشگر دانشگاه علم و فرهنگ
پژوهشگر دانشگاه علم و فرهنگ
چکیده
یکی از اجزای کلیدی در فرایند مدیریت سازمان، ارزیابی عملکرد برنامه ها و فعالیت ها است. در سال های اخیر روش های و مدل های مختلفی برای ارزیابی عملکرد ارائه شده است که یکی از مرسوم ترین آنها، مدل تعالی EFQM می باشد. از مزیت های این مدل سادگی، استفاده از خود ارزیابی و انعطاف بالای آن با توجه به تغییرات محیطی است که آن را به یکی از جامع ترین مدل ها از حیث پوشش مفاهیم مورد ارزیابی تبدیل کرده است و زمینه ای را برای بهبود مستمر فرایندهای سازمان ایجاد می نماید. در این مقاله تلاش شده است از طریق مدل سرآمدیEFQMمعاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ مورد ارزیابی قرار گیرد. به این صورت که با رویکردی توصیفی و مقطعی، پرسشنامه ای شامل 50 شاخص عملکردی در 9 معیار اصلی میان کارکنان و مدیران معاونت توزیع شد و امتیازدهی برای شاخص های ارزیابی در دو گروه کمی و کیفی به انجام رسید؛ این ارزیابی ها در دوحوزه توانمندسازها و نتایج صورت گرفت. در حوزه توانمندسازها، بیشترین و کمترین امتیاز به ترتیب مربوط به حوزه فرایندها و خط مشی و استراتژی بود. در حوزه نتایج نیز بیشترین و کمترین امتیار به ترتیب به مشتریان و کارکنان تعلق گرفت دلایل و نقاط قوت و ضعف هر یک از معیارهای ذکر شده در پایان تشریح شده است و پیشنهاداتی برای بهبود هر کدام از شاخص ها ارائه خواهد شدکلیدواژه ها
ارزیابی عملکرد، دانشگاه علم و فرهنگ ، EFQMمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.