کاربرد نشانگر بافت لرزهای در تعیین محدوده کانال رسوبی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش پژوهش های نوین در علوم و فناوری
- کد COI اختصاصی: EMAA02_202
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 593
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشدموسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران
دانشیارموسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران
چکیده
مفسران اغلب از نشانگرهای لرزهای مختلفی برای شناسایی و تفسیر رخسارههای لرزهای با استفاده از دادههای برانبارش شده لرزهای استفاده میکنند. اگرچه نشانگرهای لرزهای در ترسیم و شناساییرخسارههای لرزهای مفید هستند اما تعداد کمی از آنها رابطهای کمی بین دامنهها را بیان میکنند. نشانگر بافت لرزهای اندازهگیری آماری از دامنه میباشد و قادر به شناسایی و طبقهبندی بازتابندههامیباشد. این نشانگر به چندین زیر مجموعه دستهبندی میشود که از مهمترین آنها میتوان به همگنیت و تباین اشاره کرد. کانالهای رسوبی از مکانهای احتمالی تجمع هیدروکربن میباشند. کانالهای رسوبی دارای مقدار بالای نشانگر همگنیت بافت لرزهای و مقدار کم نشانگر تباین بافت لرزهای میباشند، بنابراین با استفاده از این ویژگیها میتوان محدوده کانال را مشخص کرد.کلیدواژه ها
نشانگر بافت لرزهای، رخسارههای لرزهای، اندازهگیری آماری، کانال، همگنیت، تباییناطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.