مقایسه اقتصادی احداث واحد مبرد R431a با ظرفیت های 56 و 112 تن در روز

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه دانش بنیان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و ششمین کنفرانس روز مهندسی پتروشیمی بندر امام
  • کد COI اختصاصی: KBDC02_140
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 851
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد قنواتیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، گروه مهندسی شیمی، ماهشهر، ایران

علیرضا عظیمی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، گروه مهندسی شیمی، ماهشهر، ایران

حمیدرضا اعطایی

پتروشیمی فجر، کارشناس ارشد گاز

محمود قنواتیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر، گروه مهندسی شیمی، ماهشهر، ایران

چکیده

بدلیل ویژگی های منحصر به فرد مبرد R134a ، صنعت تولید آن در جهان به سرعت رو به گسترش گذاشته و تولید، فرآورد و کاربرد آن شتاب سرسام آوری را در دهه اخیر در بسیاری از کشورهایجهان به خود گرفته است. لذا افزایش چشمگیر مصرف این گاز در سبد انرژی و روند صعودی آن در بخش های مختلف مصرف از جمله بخش خانگی، صنعت تولید سالانه حدود 1011111 دستگاه یخچال و یخچال فریزر و حدود 1011111 دستگاه خودرو از یک سو و پایان دادن به واردات این مبرد بدلیل وجود ذخایر خوراک مواد اولیه این مبرد در کشورمان از سوی دیگر، نیاز به احداث واحد مبردR134a در کشورمان را بیش از بیش محسوس می نماید. لذا امکان احداث واحد مبرد R134a از لحاظ اقتصادی بررسی می شود و دلالیل به صرفه بودن احداث این واحد بیان می گردد.

کلیدواژه ها

R031a ، HF ، TCE

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.