بررسی تأثیر مدیریت جهادی بر بهبود مدیریت منابع انسانی (مطالعه موردی:مدیران ادارات کل استان آذربایجان غربی)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)
- کد COI اختصاصی: ICPEEE02_339
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1078
نویسندگان
گروه مدیریت دولتی ، واحد مهاباد، دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد، ایران
گروه مدیریت دولتی ، واحد مهاباد، دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد، ایران (نویسنده مسئول)
گروه مدیریت دولتی ، واحد مهاباد، دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد، ایران
چکیده
توجه به راهبردهای اسلامی به عنوان یک راهکار موثر در دستیابی به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت می تواند شرایط رابرای تحولات سودمند در سازمان ها مهیا سازد. مدیریت جهادی به عنوان یک سبک رهبری، راهبردی کاربردی دردستیابی به یک سازمان پویا خواهد بود. هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر مدیریت جهادی بر بهبود مدیریت منابعانسانی می باشد که در شرایط متغیر امروزی ضروری به نظر می آید. این پژوهش توصیفی است و به روش پیمایشی انجامشده است. جامعه آماری مورد مطالعه شامل مدیران ادارات کل استان آذربایجان غربی که 82 نفر بوده اند می باشد. برایجمع آوری داده ها از پرسش نامه محقق ساخته با ضریب آلفای کرونباخ 0/80 استفاده شده است. نتایج تحلیل ها نشان داده که مدیریت جهادی بر بهبود مدیریت دولتی در ادارات کل استان آذربایجان غربی اثر می گذارد. همچنین وجودآرمان بزرگ که از ابعاد مدیریت جهادی در این پژوهش بوده است با ضریب همبستگی 0/621 بیشترین تاثیر را بر روی متغیر بهبود مدیریت منابع انسانی گذاشته است.کلیدواژه ها
مدیریت جهادی بهبود مدیریت منابع انسانی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفتمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.