نقش ایران درجهت گیری جریان های رسانه ای منطقه خاورمیانه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)
- کد COI اختصاصی: ICPEEE02_253
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 713
نویسندگان
دانشجوی دکتری ارتباطات بین الملل دانشگاه MHTC
کارشناس ارشد مدیریت آماد و مدرس دانشگاه پیام نور مرکز کرمان
کارشناس ارشد محیط زیست اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمان
چکیده
یکی از بحث های مهم در مورد شکل گیری و گسترش تحولات منطقه خاورمیانه، نقش رسانه های جدید، اینترنت و شبکه هایمجازی و اجتماعی در این تحولات است تأثیر رسانه های ارتباطی و به ویژه شبکه در اطلاع رسانی و گسترش سریع تحولات انقلابی درکشورهای منطقه انکارناپذیر است. رسانه، اینترنت و شبکه های اجتماعی، آگاهی را در بین اقشار مختلف کشورهای درگیر منطقه بهویژه قشر جوان بالا برده، توجه آنها را به آنچه در اطرافشان می گذشت جلب کرده و فرایند تحولات منطقه را تسهیل و تسریع نمودهاست جهت دهی به افکار عمومی در شبکه اجتماعی در دو مرحله صورت می گیرد در مرحله نخست، شبکه فضای مجازی و درمرحله دوم شبکه سازی و مشارکت در فضای واقعی بدین ترتیب همان گونه که شاهد بودیم، نقش اجتماع سازی شبکه اجتماعیدر برخی از کشورهای منطقه موجب ایجاد بحران شده و در کنار عوامل دیگر، زمینه را برای سقوط و اصلاحات سیاسی برخی از رژیممنطقه فراهم آورد. مقاله حاضر ضمن بررسی ویژگی رسانه ها و شبکه اجتماعی، نقش این رسانه ها و شبکه های اجتماعی را در جریانتحولات منطقه خاورمیانه مورد ارزیابی قرار می دهد.کلیدواژه ها
ایران، رسانه، شبکه های اجتماعی، منطقه خاورمیانهمقالات مرتبط جدید
- The Constructive Role of the Basij Organization as a Global Model in Preventing Terrorism
- تبیین نقش استعمار و استکبار جهانی در جنگ های معاصر در کشورهای اسلامی و راهکارهای مقابله با آن
- نفس و جامعه: تاثیرات اجتماعی در اندیشه مذاهب اسلامی
- همدردی وهمدلی اسلامی وپرهیزازتنش بین برادران ایمانی
- اصالت احتیاط در حرمت نفس انسانی به مثابه یک قاعده فقهی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.