بررسی سیاست خارجی ترکیه در بحران سوریه براساس تئوری واقعگرایی تهاجمی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE02_171
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1774
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم احمدی لمراسکی

دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین الملل دانشگاه مفید

چکیده

تحولات اخیر خاورمیانه به ویژه در سوریه، سبب ایجاد تغییراتی محسوس در سیاست های ترکیه در منطقه شده استترکیه با ادعای دستیابی به رهبری منطقه تلاش کرده تا در زمینه مسائل سوریه مورد توجه جامعه جهانی قرار بگیرد واکنون همین امر به یکی از مشکلات عمده ترکیه مبدل شده است زیرا روابط سوریه و ترکیه تحت تأثیر بلند پروازی هایترکیه، کشمکش های فرقه ای و وابستگی های قومی قرار گرفته است . باشروع بحران در سوریه، ترکیه در آغاز با بیاناینکه قصد مذاکره برای ایجاد اصلاحات دموکراتیک در این کشور را دارد، خود را وارد این مساله کرد به تدریج با شدتگرفتن بحران بالاخره در 22 نوامبر 2011 برای اولین بار رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه به صورت علنی خواستاربرکناری بشار اسد از حکومت شد احمد داوود اوغلو وزیر خارجه ترکیه نیز تحریم هایی یکجانبه شامل توقف دارایی هایدولت سوریه و تعلیق وام ها تا ممنوعیت فروش تمام انواع تسلیحات نظامی را به اجرا درآورد.

کلیدواژه ها

رئالیسم تهاجمی، سیاست خارجی حزب عدالت و توسعه ترکیه، نوعثمان گرایی، بحران سوریه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.