بررسی وضعیت و عوامل موثر بر سکوت سازمانی از دیدگاه کارکنان دانشگاه (مطالعه موردی استان اردبیل)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)
- کد COI اختصاصی: ICPEEE02_161
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 940
نویسندگان
دبیر دبیرستان های ناحیه دو شهرستان اردبیل
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه الزهرا (س)
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی وضعیت و عوامل موثر بر سکوت سازمانی از دیدگاه کارکنان بود. پژوهش حاضر از نظرهدف، کاربردی و از لحاظ گردآوری دادهها به صورت آمیخته (کمی کیفی) انجام شد. ابزار پژوهش در بخش کمی ، پرسشنامه جو سکوت واکولا و بورادوس (2005) و پرسشنامه محقق ساخته رفتار سکوت بود. تجزیه و تحلیل داده ها دراین بخش با نرم افزار SPSS و با استفاده از روش های آمار توصیفی شامل میانگین، فراوانی و... و استنباطی شامل t تک متغیره، آزمون ISD ، تحلیل واریانس، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره انجام شد. در بخش کیفیابزار پژوهش مصاحبه نیمه ساختاریافته بود و نمونه بر اساس نمونه گیری هدفمند و تعداد 10 نفر از کارکنان انتخاب شد.تجزیه و تحلیل داده ها به روش تحلیل محتوا انجام گرفت. یافته های بخش کمی نشان داد وضعیت جو و رفتار سکوت ومولفه ها به غیر از رفتار خودحفاظتی نامطلوب ارزیابی گردید و بین جو سکوت و رفتار سکوت و مولفه ها همبستگیوجود داشت. یافته های بخش کیفی نشان داد که تصمیم گیری غیر مشارکتی، کمبود فرصت، نبود سیستم پاداش و ...منجر به جو سکوت و امنیت شغلی، بی تفاوتی و... منجر به رفتار سکوت بود و کارکنان راهکارهایی را به منظور کاهشسکوت در محیط کار ارائه دادند. بنابراین یافته های پژوهش نشان دهنده ضرورت وجود برنامه هایی برای کاهش جو ورفتار سکوت در میان کارکنان بود.کلیدواژه ها
جو سکوت، رفتار سکوت، عوامل موثر بر سکوت سازمانیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.