سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPEEE02_033
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 671
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر بر بهبود کیفیت فعالیت های فوق برنامه پرورشی مدارس دخترانه استان البرز
چکیده مقاله:
رسالت آموزش و پرورش در هر کشوری تقویت نگرش انسانی به زندگی و ارتقای فلسفه آن و ایجاد توانایی در افراد جامعهبرای زندگی سالم و سازنده است. یکی از ویژگی های آموزش و پرورش پیشرفته و مدرن، توجه ویژه به فعالیت هایی استکه دانش آموزان در بیرون از کلاس و مدرسه انجام می دهند. این قبیل فعالیت ها بدون شک بیشتر از فعالیت هایکلاسی در رشد دانش آموزان مؤثر هستند. لذا هدف از این تحقیق بررسی عوامل موثر بر بهبود کیفیت فعالیتهای فوقبرنامه پرورشی مدارس دخترانه استان البرز می باشد.که بدین منظور برای جمع آوری داده های مورد نیاز پرسشنامه تهیهو بین جامعه مورد مطالعه توزیع گردید و سپس با استفاده از آزمون t و آزمون فریدمن فرضیات پژوهش بررسی شدند،نتایج نشان داد که توجه به نیاز و انگیزه دانش آموزان، محتوای فعالیت های پرورشی، کیفیت مدیریت مدارس، منابع مالی ومادی، ارتباط مستمرمدرسه و اولیاء دانش آموزان، قوانین و مقررات مدرسه، روش تدریس و عملکرد معلمان از عواملموثر بر بهبود کیفیت فعالیتهای فوق برنامه پرورشی مدارس دخترانه منطقه یک کرج می باشد.
کلیدواژه ها:
کیفیت عملکرد ارزیابی عملکرد فعالیتهای فوق برنامه آموزش و پرورش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402390/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسمعیلی، مریم و جهانیان، رمضان و تقی پور، محمد،1394،عوامل موثر بر بهبود کیفیت فعالیت های فوق برنامه پرورشی مدارس دخترانه استان البرز،اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)،تهران،،،https://civilica.com/doc/402390
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسمعیلی، مریم؛ رمضان جهانیان و محمد تقی پور)
برای بار دوم به بعد: (1394، اسمعیلی؛ جهانیان و تقی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی عوامل موثر و کلیدی موفقیت بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی با استفاده از تحلیل عاملی
- تاثیر تعهد سازمانی بر عملکرد و رفتار شهروندی سازمانی کارکنان
- اهمیت شناخت رفتار گردشگر برای مدیران کسب و کار های گردشگری در عصر جهانی شدن
- بررسی چالش های سیستم پولی و بانکی در زمان تحریم
- بررسی رابطه میزان شرکت در فعالیت های پرورشی (فوق برنامه) با توانمندسازی دانش آموزان ابتدایی دختر شهر کوهدشت در سال تحصیلی 96-97
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر کارایی موفقیت اموزش در فضای مجازی
- شاهنامه در کتاب های درس از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم
- تحلیل محتوای سؤالات کتاب «خواندن و درک مطلب فارسی» بر پایه طبقه بندی اصلاح شده بلوم در حیطه شناختی
- شناسایی عوامل مؤثر بر افزایش انگیزه مخاطبان آموزش در فضای مجازی: تحلیل کیفی
- روش های انگیزه بخشی به مخاطبان آموزش در فضای مجازی دانشگاه و مدرسه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.