سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ECONF03_238
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 278
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کاهش فسفات پساب مزارع پرورش ماهی با استفاده از نانو ذرات آهن دوظرفیتی( 3O2F)
چکیده مقاله:
به دنبال تقاضای روزافزون تولیدات و فرآورده های حاصل از صید و پرورش آبزیان , تولید آبزی پروری در جهان در محیط های دریایی و آب های داخلی روند فزاینده ایی یافته است و برای این منظور روش ها و تکنولوژی های پیشرفته بکار گرفته میشود. طرح های ملی آبزی پروری عمدتا به منظور ایجاد یا توسعه آبزی پروری از طریق تولید سودآورو تکنیک های بازاریابی , تامین نیازهای داخلی وخارجی طرح ریزی شده اند .اثرات زیست محیطی این صنعت که به ندرت به آن پرداخت شده است صرفا با افزایش نوع تکنولوژی های پرورش و بهره برداری های فزاینده از مناطق ساحلی به نگرانی عمده ایی تبدیل شده است و کارشناسان را بر آن داشته تا برای کنترل و کاهش این اثرات چاره اندیشی کنند. روش های مختلفی برای تصفیه پساب مزارع پرورش ماهی مورد استفاده قرار می گیرد که نانو تکنولوژی یکی از جدیدترین این روش هاست. به منظور بررسی کارایی نانو ذرات آهن در کاهش فسفات پساب پرورش ماهیدر سه تیمار با دوز مختلف 0.5 ، 1 و 2 میلی گرم در لیتر در شرایط بهینه آزمایشگاهی آزمایشات صورت گرفت. pH در این آزمایش در محدوده خنثی و دما در حدود 22 درجه و مدت زمان مجاورت نانو ذرات با پساب 180 دقیقه در نظر گرفته شد. روش آماری مورداستفاده در این آزمایش طرح بلوک کاملا تصادفی توسط آزمون آنوای یک طرفه و سپس آزمون دانکن در سطح معنی داری 5 %بود.نتایج بدست آمده نشان داد که بهترین دوز 2 میلی گرم در لیتر بود که میزان قابل توجهی فسفات را کاهش داده بود و با افزایش میزان نانو مواد میزان حذف و کاهش افزایش می یابد
کلیدواژه ها:
نانو تکنولوژی، آبزی پروری، نانو ذرات آهن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402319/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یحیی زاده، مریم و هرسیج، محمد و هدایتی، علی اکبر و رستمی چراتی، فرامرز،1394،بررسی کاهش فسفات پساب مزارع پرورش ماهی با استفاده از نانو ذرات آهن دوظرفیتی( 3O2F)،سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی،تهران،،،https://civilica.com/doc/402319
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، یحیی زاده، مریم؛ محمد هرسیج و علی اکبر هدایتی و فرامرز رستمی چراتی)
برای بار دوم به بعد: (1394، یحیی زاده؛ هرسیج و هدایتی و رستمی چراتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالش های توسعه گردشگری در مقاصد روستایی؛ مورد پژوهی: روستاهای دهستان کوهمره سرخی شهرستان شیراز
- جداسازی و شناسایی میکروسکوپی آمیب های آزادزی بالقوه پاتوژن در نمونه های خاک و آب پارک های تفریحی استان گیلان
- مطالعه خاک پارک های تفریحی استان گیلان از نظر وجود آمیب اکانتامبا به روش مولکولی
- شناسایی مولکولی اکانتامبا در آب سطحی مکان های تفریحی استان گیلان
- سنجش وضعیت موجود گردشگری استان فارس برای تبدیل شدن به یک مقصد گردشگری هوشمند با کمک فناوری اینترنت اشیاء
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.