طراحی و بهره برداری بهینه عملکرد پمپ ها در سیستم توزیع آب شهری
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
- کد COI اختصاصی: ECONF03_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1187
نویسندگان
دانشجوی ارشد، عمران آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام شهر
استادیار عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام شهر
استادیار عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
چکیده
شبکه های آبرسانی به عنوان یک سیستم هیدرولیکی انتقال و توزیع آب، همواره در کانون توجه محققین قرار دارد. عامل انتقلال آب درشبکه ها اختلاف انرژی(هد فشاری) است. در سراسر دنیا هزینه انرژی الکتریسیته مصرفی جهت پمپاژ آب در تاسیسات آبرسانی بعد از نیروی انسانی پرهزینه ترین بخش را به خود اختصاص می دهد و گاها بالغ بر 65% هزینه های بهره برداری از سیستم آبرسانی را به خود اختصاص می دهد. مهم ترین عاملی که در به حداقل رساندن هزینه انرژی مصرفی موثر می باشد، برنامه ی زمان بندی بهینه ی پمپاژ است. در این مقاله مدل Water Gems برای کنترل بهینه عملکرد پمپ ها جهت بهره برداری بهینه از ایستگاه پمپاژ بکار گرفته می گردد. مدل پیشنهادی با استفاده از الگوریتم ژنتیک بصورت اتوماتیک برنامه زمان بندی بهینه پمپاژ را برای هر پمپ در هر ایستگاه پمپاژ جهت به حداقل رساندن بهای انرژی الکتریکی مصرفی را تعیین می نماید. برنامه ی زمان بندی بهینه ی پمپاژ، زمان روشن و یا خاموش بودن هر پمپ را در دوره های زمانی روزانه با توجه به تامین نیازهای هیدرولیکی سیستم از قبیل حداقل و حداکثر فشار، سرعت، ترازآب و تعداد دفعات خاموش روشن شدن پمپ ها مشخص می نماید که در این تحقیق بالغ بر 28% صرفه جویی در میزان هزینه ی انرژی الکتریکی با توجه به تعرفه ی زمانی را به همراه داشت.کلیدواژه ها
بهینه سازی، برنامه ی زمان بندی،الگوریتم ژنتیک، شبکه های آبرسانی،ایستگاه های پمپاژ، نرم افزارwater gemsمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.