بررسی پتانسیل منابع انرژی تجدید پذیر در ایران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین همایش سراسری محیط زیست، انرژی و پدافند زیستی
- کد COI اختصاصی: ECONF03_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3120
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی کارشناسی زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی
دانشجوی کارشناسی زمین شناسی دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
در سالهای اخیر نگرانی ناشی از پایان سوخت های تجدید ناپذیر و آلودگی های زیست محیطی، کشور های مختلف جهان رابر آن واداشته تا به دنبال منابع انرژی جایگزین برای این سوخت ها باشند. منبع انرژی که بتواند پایایی لازم را داشته باشتد،جایگزین مناسبی برای سوخت های فسیلی باشد، از لحاظ تکنولوژیکی قابل دستیابی باشد، با استانداردهای زیست محیطی حداکثر تطابق را داشته باشد و در عین حال توان کشورها را در تامین مصرف داخلی برای تولید انرژی الکتریکی، انرژیگرمایی و حمل و نقل تضمین کند، همواره در راستای یکی از مسائل مهمی بوده است که تفکر جمعی کشورهای مختلتف رامشغول خود کرده است و در سال های اخیر برنامه و چشم انداز این کشورها را در سطح جهان تحت تاثیر قرار داده است. بهمنظور شناخت دقیق محدودیت ها، موانع و امکانات موجود در جهت استفاده از منابع انرژی در کشور، ضرورری است.میزان بهره برداری از پتانسیل های موجود انرژی و روند تحولات حامل های انرژی های تجدیدپذیر در کشور نیز به روaش علمی و دقیقمحاسبه و ارزیابی گردد . کشور ایران از لحاظ منابع مختلف انرژی یکی از غنی ترین کشورهای جهان محسوب می گردد،چرا که از یک سو دارای منابع گسترده سوختهای فسیلی و تجدید ناپذیر نظیر نفت و گاز است و از سوی دیگر دارای پتانسیل فراوان انرژی های تجدید پذیر می باشد. دراین مقاله با استفاده از روم توصیفی کیفی ، پتانسیل انرژی های تجدید پذیر درایران که شامل انرژی های خورشیدی، بادی، زمین گرمایی، فن آوری هیدروژن، پیل سوختی و زیست توده متورد بررستی و تجزیه وتحلیل قرار گرفته استکلیدواژه ها
انرژی، انرژی های تجدیدپذیر ،تاثیرات زیست محیطیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.