معرفی پروانه های کامپوزیتی، نسل جدید پروانه های دریایی و بررسی انواع روش های ساخت آن ها

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
  • کد COI اختصاصی: KMSU01_190
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1158
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالله عیدانی نژاد

دانشگاه صنعتی مالک اشتر، شاهین شهر، اصفهان

عبدالرضا کبیری عطا آبادی

دانشگاه صنعتی مالک اشتر، شاهین شهر، اصفهان

سید حسین دیباجیان

دانشگاه صنعتی مالک اشتر، شاهین شهر، اصفهان

چکیده

در سالیان اخیر تقاضا برای استفاده از کامپوزیت ها در صنایع دریایی به دلیل بهبود عملکرد سازه ای و هیدرودینامیکی سازه های دریایی افزایش یافته است. مواد کامپوزیتی از نسبت استحکام به وزن و سختی به وزن بالایی برخوردار می باشند.خصوصیات نوسانی ماده را بهبود می بخشند و از جهت گیری الیاف هایشان می توان برای بهبود تغییر شکل های سازه ای استفاده کرد. پروانه های متعارف فلزی بامواد همسانگر ارتعاش و سرو صدا بیشتری با دوران خود ایجاد می کنند. از مواد کامپوزیتی می توان برای پروانه های دریایی استفاده کرد. تا ارتعاش کمتر شده و راندمان هیدرودینامیکی بهبود یابد. هدف این مقاله، بررسی پیشرفت ها در این زمینه، پرداختن به چالش های کنونی مرتبط با طراحی، مدل سازی و تحلیل پروانه های کامپوزیتی دریایی پیشرفته می باشد. همچنین روش های مختلف ساخت پروانه های کامپوزیتی دریایی مانند لایه چینی دستی و RTM معرفی می شوند.

کلیدواژه ها

پروانه دریایی، ریخته گری انتقالی رزین (RTM)، قالب گیری تحت فشار، کامپوزیت ها، لایه چینی دستی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.