سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
کد COI مقاله: KMSU01_162
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 511
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه راهکاراجرایی جهت کاهش درصد ناآرامی بندر کوه مبارک با استفاده از نرم افزار Mike 21
چکیده مقاله:
آرامش درون حوضچه بنادر یکی از پارامترهایی است که در انتخاب محل ساخت و تعیین جانمایی بهینه بندرگاه دارای اهمیت فراوان می باشد. بندر کوه مبارک یکی از بنادر صیادی استان هرمزگان است که در مجاورت دریای عمان واقع شده است. مطالعات و پروژه های بزرگ ملی که در طی سالیان گذشته در کشورمان صورت پذیرفته اند،مشخص نموده که جانمایی موج شکن های بندر کوه مبارک نامناسب بوده و در نتیجه عملکرد اسکله های خدماتی و ناوبری شناورها به دلیل وجود ناآرامی دربندر تحت تاثیر قرار می گیرند. درتحقیق حاضر با استفاده از مدل عددی MIKE 21-BW و تاباندن امواج تک جهته و جهتی با دامنه های متفاوت که براساس آمار منطقه استخراج شده، بحرانی ترین سناریوها برای مطالعه الگوی تفرق امواج در محدوده بندر بررسی شد. شبیه سازی انجام شده، نشان داد که آرامش این بندر در محل پهلوگیرها و حوضچه بندرگاه براساس معیار آئین نامه ژاپن در حدود قابل قبولی قرار ندارد. برای رفع مشکل ناآرامی در بندر ، از یک موج شکنی ابرویی ناپیوسته بازوایای قرار گیری، ابعاد و فواصل مختلف از دهانه، استفاده و الگوی جریان تحلیل گردید. بهترین پاسخ توسط موج شکنی با فاصله 250 متر ازدهانه ورودی و به طول تقریبی 300 متر دریافت شد به طوری که به خوبی امواج جهات جنوب و جنوب غرب را منحرف نموده و متعاقبا آرامش حوضچه را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
کلیدواژه ها:
امواج جهتی، بندرکوه مبارک، درصد آرامش، نرم افزار MIKE 21-BW
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402051/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شولکی، عبدالرحیم و بهرامی، حسین و بختیاری، مرتضی و شهنی کرم زاده، نیما،1393،ارائه راهکاراجرایی جهت کاهش درصد ناآرامی بندر کوه مبارک با استفاده از نرم افزار Mike 21،اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور،خرمشهر،،،https://civilica.com/doc/402051
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، شولکی، عبدالرحیم؛ حسین بهرامی و مرتضی بختیاری و نیما شهنی کرم زاده)
برای بار دوم به بعد: (1393، شولکی؛ بهرامی و بختیاری و شهنی کرم زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
- اقتصاد دریا محور و توسعه آن با توجه به حمل و نقل دریایی و مناطق آزادتجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.