سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور
کد COI مقاله: KMSU01_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 398
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ضرورت های استقرار سیستم پنجره واحد تجاری در حمل و نقل دریایی
چکیده مقاله:
پنجره واحد تجاری یکی از روش های موثر در کاهش زمان انجام تشریفات گمرکی کالا که باعث بهبود فرایندها و رویه های جاری امور مربوط به مشتریان و صاحبان کالا می شود، ایجاد مراکز تک پنجره در بنادر و تجمیع کلیه عوامل مرتبط در انجام تشریفات گمرکی و ترخیص کالا در یک مکان واحد با عنوان مرکز خدمات بندری و دریایی می باشد، به طوری که کلیه اطلاعات و اسناد مربوطه تنها لازم است یک بار از یک ورودی (پنجره) وارد شوند. این عمل موجب ارتقاء دسترسی و جابه جایی اطلاعات و تسریع و تسهیل جریان اطلاعات میان صاحبان کالا و مبادی ذیربط شده و در نهایت به نفع تمامی طرفین دخیل در بخش تجارت خواهد بود. پژوهش حاضر با شناساندن سیستم پنجره واحد تجاری به شکل کلی به دنبال ارائه راهکاری جهت تسریع در انجام امورات حمل و نقل دریایی و همچنین به دنبال فراهم سازی امکان ارائه کلیه اطلاعات و اسناد لازم توسط صاحبان کالا در یک زمان معین و از طریق یک ورودی به تمامی مبادی ذیربط در زمینه صادرات ،واردات، ترانزیت و ... با استفاده از این سیستم می باشد، که متمرکز نمودن نمایندگان ادارات و شرکت های مرتبط با خدمات کالا و کشتی در یک ساختمان با تسهیلات مناسب و کافی زمینه را برای انجام کلیه امور و خدمات مربوط به صاحبان کالا در یک مکان فراهم آورده و ازمراجعه ایشان به ادارات متعدد و اتلاف زمان جلوگیری نموده و شرایط ارائه خدمات بهینه را به وجود خواهد آورد.
کلیدواژه ها:
حمل و نقل دریایی، سیستم پنچره واحد تجاری، تشریفات گمرکی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401909/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاجی زاده، آزیتا و سعیدی، سید ناصر و خسروی، یعقوب،1393،ضرورت های استقرار سیستم پنجره واحد تجاری در حمل و نقل دریایی،اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور،خرمشهر،،،https://civilica.com/doc/401909
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، حاجی زاده، آزیتا؛ سید ناصر سعیدی و یعقوب خسروی)
برای بار دوم به بعد: (1393، حاجی زاده؛ سعیدی و خسروی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی خصوصیات زیستی ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)
- بررسی مدل مناسب بندر خشک برای بندر خرمشهر
- بررسی پاسخ دینامیکی در سیستم مهاربندی ترمینال نفتی CASALM درمقایسه با ترمینالهای نفتی SALM و CALM
- تشخیص سریع و در محل فساد ماهی ها با استفاده از سنسور رنگ سنجی
- اقتصاد دریا محور و توسعه آن با توجه به حمل و نقل دریایی و مناطق آزادتجاری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.