بررسی و مطالعه تنوع زیستی جلبک های تالاب لپو و پلنگان ،مازندران،شمال ایران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی زیست شناسی و علوم زیست محیطی
- کد COI اختصاصی: IRZIST01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 766
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سیستماتیک و اکولوژی گیاهی دانشگاه مازندران
استادیار گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه مازندران
دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه مازندران
چکیده
تنوع زیستی فیتوپلانکتون ها در تالاب لپو و پلنگان پرداخته شد. تالاب لپو و پلنگان با وسعتی معادل 50 هکتار در موقعیت عرضجغرافیایی ' 17 °53 شمالی و طول جغرافیایی '05 36 شرقی واقع است. این تالاب به فاصله یککیلومتری جنوب دریای خزر و در شرق نیروگاه نکا و شمال منطقه زاغمرز قرار گرفته است. تالاب مذکور دائمی بوده و با وجود استفاده از آب آن در امرکشاورزی، بدلیل تأمین آب تالاب توسط نزولات جوی، در فصول مختلف سال نوسان زیادی در عمق آب دیده نمی شود. برایمطالعه ی تنوع زیستی جلبک ها در این تالاب، در فصل تابستان سال 1393 نمونه جمع آوری شد و توسط فرمالین 4% تثبیت و برایمطالعه به آزمایشگاه منتقل گردید و در آزمایشگاه توسط میکروسکوپ نوری مورد بررسی قرار گرفت و شناسایی آنها با استفاده ازمنابع علمی انجام شد. در مجموع 48 جنس متعلق به 5 شاخه شناسایی شد که از این میان 14 جنس متعلق به شاخه جلبک هایباسیلاریوفیتا، 22 جنس متعلق به شاخه جلبک های کلروفیتا، 7جنس متعلق به شاخه جلبک های سیانوفیتا، 2 جنس متعلق به شاخهجلبک های داینوفیتا و 3 جنس متعلق به شاخه جلبک های اوگلنافیتا می باشند. بیشترین جنس های مشاهده شده مربوط به شاخهجلبک های کلروفیتا بود. شاخه داینوفیتا از کمترین تنوع فیتوپلانکتونی برخوردار است.کلیدواژه ها
تنوع زیستی ، فیتوپلانکتون، تالاب، لپو و پلنگانمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.