بررسی تنوع زیستی گیاهان آبزی تالاب روشن آباد بابل
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی زیست شناسی و علوم زیست محیطی
- کد COI اختصاصی: IRZIST01_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 886
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سیستماتیک و اکولوژی گیاهی دانشگاه مازندران، بابلسر
دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه مازندران، بابلسر
دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه مازندران، بابلسر
چکیده
علی رغم رشد و آگاهی مردم نسبت به محیط های طبیعی از جمله تالاب، هنوز درک واقعی افراد از این زیستگاه پیچیده و منحصربه فرد بسیار پایین است. گیاهان اکوسیستم های تالابی نقش بسیار ارزشمندی در زندگی انسان های اولیه به عنوان غذا، علوفه دام،دارو و غیره داشتند اما با پیشرفت الگوی زندگی استفاده از گیاهان تالابی کم شده و با آنها به عنوان علف های مضر و با تالاب بهعنوان محل بی فایده رفتار می شود. رابطه ی انسان با تالاب همیشه در جهت تخریب آن بوده، به طوری که استفاده از آن به عنواناراضی بایر از موفقیت های انسان تلقی می شد. تالاب روشن آباد بابل در موقعیت جغرافیایی 36º28′36″ شمالی و 52º42′10″شرقی شهرستان بابل می باشد. هدف از این مطالعه شناساندن و معرفی گیاهان آبزی این تالاب و بررسی شکل زیستی و رویشی آنها وبدنبال آن ارائه ی پیشنهاد برای جلوگیری از تخریب این زیستگاه می باشد. گیاهان غالب این زیستگاه شامل نی، لاله مرداب، پیزرمرداب یا همان شونپلکتوس می باشند. این تالاب بدلیل دارا بودن آب شیرین، اقلیم مناسب، پوشش گیاهی و مواد غذایی بالا زیستگاهآبزیان و مأمن پرندگانی چون مرغابی، پرلا و غیره می باشد.کلیدواژه ها
تالاب، شکل زیستی، گیاهان آبزی، روشن آباد بابلمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.