بررسی تغییرات دما و pH بر فعالیت آنزیم لیپاز در حضور یک داروی موکولایتیک
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی زیست شناسی و علوم زیست محیطی
- کد COI اختصاصی: IRZIST01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 935
نویسندگان
دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده علوم زیستی- دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی
دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشکده علوم زیستی- دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران
چکیده
لیپاز ها هیدرولیز تری آسیل گلیسرول به اسید چرب و گلیسرول را انجام می دهند. این آنزیم ها کاربرد های فراوانی در صنایعغذایی، کشاورزی، پزشکی و دارویی دارند. منابع تولید کننده ی این آنزیم شامل: گیاهان، قارچ ها، جانوران و باکتری هاست که دراین میان باکتری ها از اهمیت بیشتری برخوردارند. در این مطالعه تاثیر یک داروی موکولایتیک به عنوان مهار کننده بر روی آنزیملیپاز در باکتری Pseudomonas aeruginosa مورد بررسی قرار گرفته است این مهار کنندگی شاید در صنایع مناسب نبودهاما مهار آنزیمی در مبحث پزشکی و سلامت نقش مهمی را ایفا می کند. در این بررسی پس از آنکه باکتری در محیط کشت حداقلنمکی حاوی روغن زیتون کشت داده شد، سانتریفیوژ گردید و از سوپ رویی آن که شامل آنزیم است جهت بررسی فعالیت آنزیمیاستفاده شد. نتایج نشان داد که دارو می تواند به صورت رقابتی سبب مهار آنزیم شود. به منظور تعیین اثر دما، فعالیت آنزیم دردمای 0 تا 70 درجه سانتی گراد اندازه گیری شد که دمای اپتیمم برای فعالیت آنزیم 60 درجه تعیین شد. برای تایید انرژیفعال سازی واکنش توسط آنزیم، از منحنی آرنیوس استفاده شد که نتایج نشان داد که در غیاب و حضور مهار کننده انرژی فعالسازی به ترتیب 90 / 15 - و 09 / 19 -کیلوژول بر مول محاسبه شد. حداکثر فعالیت آنزیم در pH=8 ثبت شد. در نهایت بررسی هانشان داد که مهار کننده با تمایل بالایی به آنزیم متصل شده و آن را مهار می کند.کلیدواژه ها
لیپاز، مهار کننده، دارو، باکتریمقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.