مروری بر استفاده از خاکستر پوسته برنج در بتن و عوامل موثر بر خواص پوزولانی آن
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی سازه ایران
- کد COI اختصاصی: ISSEE01_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1097
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه حکیم سبزواری
عضو هیات علمی، دانشگاه حکیم سبزواری
چکیده
پوسته برنج یک منبع بسیار مناسب برای استحصال سیلیس بی شکل می باشد. از هر 1000 کیلوگرم برنج، حدود 200 کیلوگرم پوسته و نهایتاحدود 40 کیلوگرم خاکستر به دست می آید که معمولاً بین 85 % تا 95 % سیلیس دارد .مقدار سیلیکای موجود در خاکستر و مقدار فعالیتپوزولانی آن، به شرایط سوزاندن نظیر دمای نهایی احتراق، مدت زمان احتراق در دمای نهایی، نرخ افزایش دما و روند خنک شدن، نوع کوره،کیفیت و میزان آسیاب نمودن خاکستر خروجی کوره بستگی دارد .در برخی تحقیقات میزان بهینه مصرف خاکستر پوسته برنج 7%، 10% یا 15% عنوان گردیده که این تفاوت ها وابستگی بسیاری به نحوه سوزاندن پوسته برنج ، خنک کردن و آسیاب آن دارد و تاثیر مستقیمی درخاصیت پوزولانی خاکستر می گذارد. در یک حالت جامع شاید بهتر باشد برای درصد بهینه مصرف خاکستر پوسته برنج محدوده 10 تا 15درصد را بیان نمود . لذا ضروری است تحقیقاتی در مورد دسته بندی خاکستر پوسته برنج تولیدی و درصد بهینه مصرف آن انجام گیرد.هدف از این تحقیق بررسی دلایل تفاوت در میزان بهینه مصرف خاکستر پوسته برنج مشخص شده در تحقیقات گذشته می باشد.کلیدواژه ها
خاکستر پوسته برنج، پوزولان، بتن، دمای نهایی احتراقمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مزایا و کاربردهای سیمان LC۳
- بررسی تاثیر محتوای فرکانسی زلزله در پاسخهای دینامیکی سازه های بلندمرتبه با در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه
- بررسی مقایسه رفتار دیوارهای برشی فولادی موجدار تک لایه و دوبل با اتصال بخشی به ستون با زاویه موج دار
- ارزیابی آزمایشگاهی خواص مکانیکی بتن خودمتراکم حاوی خاکستر پوسته برنج و خاکستر تفاله نیشکر توام
- ازیابی اثر افزودن نانو لوله های کربنی و نانوذرات رس بر استحکام قطاع پوسته کروی مرکب اپوکسی/الیاف شیشه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.